Rihards ([info]rihis) rakstīja,
@ 2005-07-28 09:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
tagadinjaas ir biskj vairaak laix, var kauko paraxtiit. vakar teicu ,ka nevienu piedziivojumu nestaastiishu , bet nu tomeer...
taatad , kaa es nokljuvu sheit...
jau ielidojot Somijaa saakaas piedziivojums - apsardze izdomaaja ,ka esmu kaukaads kriminaalis un ievilka mani kaukaadaa telpaa un paarmekleeja mani liidz aadai.taa ar neko neatrada un palaida taalaak.garaja celjaa liidz Nujorkai man uzradaas celjabiedrene - kaukaada amerikaanju meitene, diezgan sameeraa simpaatiska, nu ta mees visu celju nopljaapaajaam, bljaaviens t.i. kaukaads astonjas stundas. oki, kad tiku Nujorkaa, Kenedij lidostaa tiesh pirms imigraacijas kontroles sapratu , ka esmu nozaudeejis vinju adresi , nu to cilveeku , pie kuriem , a bet adrese man nepiecieshama , lai aizpildiitu divas kaukaadas anketas, vienu no kuraam man iespiezh pasee. nu ta es kaukaadu adresi izdomaaju un cereeju , ka tikshu cauri. sanaaca, ka mani paarbauda kaukaads skjiibacainais taads baigais nopietnais. shis manu viltiibu atklaaja un saaka bljaustiities.es shim skaidroju, ka neatceros pareizi, iisti adresi , bet mani lidostaa sagaidiis, a bet nekaa - atbilde - teu jaabuut adresei kur apmetiisies, ja nee, tad nevari tikt Amerikaa. es aizkaapu kaadu gabalu atpakalj un dabuuju jaunas anketas.tak protams, ka man nebija pildspalvas un tur nebij kur dabuut. tad gan jau dikti sabijos , jo tak cik laix paliicis liidz naakamai lidmashiinai un man veel jaaizskrien cauri visai Kenedij lidostai un jaaatrod kur ir naakamaa lidmashiina. prasiiju visiem cilveekiem peec kaartas , lai aizdod pildspalvu a bet nekaa. te teu nu bij draudziigie amerikaanji. nu lab , cik no vinjiem visiem bij amerikaanji, puse vismaz bij ttuuuristi. beidzot satiku kaukaadas divas daamas gados , shiis bij no Francijas, un ar anglju val neko labi negaaja, nu vismaz ar lasiishanu.paliidzeeeju vinjaam aizpildiit anketas un tad shiis man aizdeva piucpalvu.shoreiz adreses vietaa raxtiiju , ka apmetiishos Sandjego "Holiday Inn" viesniicaa , jo taadu ir pilns. aaaaatrri visu saskriceleeju un pieskreeju pie lodzinja , kur paarbaudiija, peec izskata laipna tumshaadaina daama. bij ar laipna , pateica, ka es dodos uz skaistaako pilseetu , lai es taa nesatraukaajos, es shai saku, njaa nu nevar nesatraukaaties, ja iekaapshana naakamaa lidmashiinaa saakas peec pusstundas un man veel jaatrod bagaazha , jaaiziet caur bagaazhas kontroli un jaadabuun bagaazha pareizaa vietaa naakamam lidojumam. tad shiii ieteica man riktiig pasteigties pat teica, ka maz ticams, ka paspeeshu un aatri izlaida cauri. pilnaa tempaa ar smago chmodaanu , kursh piekrauts ar rupjmaizeem un saldskaabmaizeem tesos caur lidostu.
kaads augstaaks speeks man paliidzeeja, jo peekshnji iesleedzaas ugunsgreeka briidinaajum taure, liidz ar to mans naakamais lidojum tika par kaadu laiku atcelts. paspeeju nopirkt peedu garu sendvichu un Powerrade dzeramo , visu notiesaat un veel noskatiities zinjas, kas notiek Londonaa, nu tas toch bij tai laikaa, kad tas pirmais spraadziens. lidmashiinaa ticis, bijuu dikti laimiigs. akal dabuuju celjabiedru , shoreiz 25 gadiigu viirieshu kaartas paarstaavi. shis pastaastiij , ka dziivojaas ASV , kaukaads trrax seerferis, Eiropaa bij Francijaa, jo ciemojaas pie shenciisha. runaajaam pa visuko, un beigaas sarunaaju, ka shis man pamaaciis seerfot, tad kaukad driizumaa buus jaauzzvana.
nu tas ar viss, nokljuvu Sandjego , tur mani sagaidiija un jau braucot maajaas iegriezaamies Burger King un notiesaaju lielaako burgeru , kursh bij pieejams.
lab eju eest


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?