Rihards ([info]rihis) rakstīja,
@ 2004-10-04 14:34:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:labinieks
Mūzika:Natalie Imbruglia

Rallijs Latvija
waa, miilu ralli. diezgan jauki gaaja, katraa zinjaa man patikaas. pirmaa dienaa redzeeju vienu, oi nee piecus dopus,tak Bikjerniekos bija chetri.godiig sakot Bikjernieki man iisti pie sirds negaaja, kam ta tas asfalc rallii vispaa vajadziigs. forshi gan bija redzeet kaa taa saucamajaa liikuma Elkonis vienc zhiguliic riktiig uz diviem ripuljiem iznjeema,nu skaisc skac. ta veel lab bij pirmais dops ko redzeeju , peec kaartas tas gan bij otrais, karoch naakamais peec Ropazhiem. seedeeju labaa vietaa - leeciens un peec tam 90grad labais liikums. visi baigi seenjoja, bet tomeertinjaas Egle ieprieceeja skatiitaajus un ar savu leecienu izpelniijaas zhetonu arii manaas acees.
viss labaakais jau palik otrai dienai, tad jau taas grantenes bija. redzeedami, ka pirmo dopu esam noguleejushi , devaamies pa taisno uz otro , vaik aa sanaak 9 un 10 , ka bij kopaa. muusu izveeleetaas vietas bij man pa praatam(laikam jau tapee, ka pac izveeleejos:). redzeejaam kaa sporcmenji ienaak liikumaa baigaa freezee un iziet ne mazaakaa freezee. taadi starpgadiijumi , kaa tas , ka tikaam apmeetaaati ar akmenjiem , tik piederaas pie rallja:)ta veel bijaam peedeejaa 12 dopaa, kur no asfalta aiziet uz grunteni, vaardu sakot ar tur bij labi.
lielaako jautriiba rallijaa vismaz prieksh maniim sagaadaaja muusu shofferiic, shofereedams savu BMW 525. taa jautriiba gan vareej izveersties par trgjeediju , bet viss i labs kas labi nobeidzas. vinjam , shoferim, taads naaviigs stikjis(kaadreiz tieshaam bez jokiem vareetu izveersties naaviigs), pirms liikumiem, neredzot vai kaads naak pretii, dot tik garaam dziljaa vienaldziibaa. nu un ta shoreiz ar puik taa izdariijaas - gaajaam liikumaa garaam uz kaad 130km/h, kad peeksnji pretii paraadiijaas VW Golf 2 , nezinaadams kur likties, muus shofers nodeva pa kaucoshajiem, redzeedams, ka buus purnc pret purnu, stuureej toch graavii iekshaa. Slava Dievam , ka palikaam visi neskarti, cik redzeec peec taadiem crashiem izkropljoti cilvji.muusu gadiijuma pat mashiina palika neskarta, tik atstaajaam kaads 2kg riepgumijs uz ielas.kas i bijis rallijaa zin kaada vienotiiba ir starp faniem.kaad pusotru minuuti bijaam bijushi graavii, kad apkaart mashiinai bij kaad 20 paliigu. tad nu ar viena vecaa sestaa bembja paliidziibu un lielaa daudzuma paliigu aktivitaati ,nemaz nezinu vai savu bembi izvilkaam, izstuumaam , vai izlidinaajaam, bet nu fakc i taads, ka tas notikaas zibeniigi.ne sagaidiijaam mentus, ko izsauca maajas iipashniex, pie kaa tas viss notikaas, nedz ar kaadas baigaas tur biudes dabuuj uznjemt.divas gan paspeeju. buus driiz atrodamas manaa albumaa ieksh draugiem.lv.
nu tad taa iisumaa rallja piedziivojumi, paardziivojumi ir apstaastiiti.veel tik atliek piebilst - rallijs rullz!!!
liidz naakamam rallim diezgano laiku jaagaida,buus gruuti:/
</p>
Uzvareetaajs!



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?