mana daļa ir zaļa... - Latvijas garšas meklējot [entries|archive|friends|userinfo]
Rigoleta

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| pukstētājs taujātājs klejotājs ]

Latvijas garšas meklējot [Jul. 14th, 2010|01:50 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linktu saki?

Comments:
From:(Anonymous)
Date:July 14th, 2010 - 05:35 pm
(Link)
Vēl var tādu labu yammāā uztaisīt:
1) Salasa dārzā (vai nopērk pie pašmāju audzētājiem) lociņus, dilles, pētersīļus un vēl kādus zaļumus;
2) Zaļumus smuki sasmalcina un ieber tādā palēzenākā bļodelē;
3) Pajem Lāču vai Sērenes rupjmaizes šķēli (jo tās tādas īstas rupjmaizes) un apsmērē ar īstu sviestu;
4) Tad apsmērēto riku pļukš ! uz mutes zaļumu bļodā iekšā, bik uzspiežam (lai zaļumi maktenāk pielīp klātu);
5) Ceļam no bļodas ārā un yammāāāā ! ar gardu muti.

Tad nekādas desas vai sierus nivaik :)))) Šādu recepti noskatījos Valkas pusē pie draugu vecvecākiem ... :)))))))
[User Picture]
From:[info]rigoleta
Date:July 14th, 2010 - 06:36 pm
(Link)
Man īpaši patīk tā "pļukš!" daļa :D
Liels paldies par ideju. Nudien.
From:(Anonymous)
Date:July 14th, 2010 - 07:22 pm
(Link)
Ņem par labu ! ;-)
p.s. sālīti uzkaisa katrs pēc savas vēlmes. :-)