|
Jul. 14th, 2010|05:35 pm |
Vēl var tādu labu yammāā uztaisīt: 1) Salasa dārzā (vai nopērk pie pašmāju audzētājiem) lociņus, dilles, pētersīļus un vēl kādus zaļumus; 2) Zaļumus smuki sasmalcina un ieber tādā palēzenākā bļodelē; 3) Pajem Lāču vai Sērenes rupjmaizes šķēli (jo tās tādas īstas rupjmaizes) un apsmērē ar īstu sviestu; 4) Tad apsmērēto riku pļukš ! uz mutes zaļumu bļodā iekšā, bik uzspiežam (lai zaļumi maktenāk pielīp klātu); 5) Ceļam no bļodas ārā un yammāāāā ! ar gardu muti.
Tad nekādas desas vai sierus nivaik :)))) Šādu recepti noskatījos Valkas pusē pie draugu vecvecākiem ... :))))))) |
|