Latvijas garšas meklējot |
[Jul. 14th, 2010|01:50 pm] |
|
|
|
Comments: |
Kūpinātas zivis jau ir sarakstā :) Sklandrausi kādu varētu ventiņpusē nomedīt. Un mmmellenes... o, jā! Paldies par papildinājumu.
From: | (Anonymous) |
Date: | July 14th, 2010 - 05:35 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Vēl var tādu labu yammāā uztaisīt: 1) Salasa dārzā (vai nopērk pie pašmāju audzētājiem) lociņus, dilles, pētersīļus un vēl kādus zaļumus; 2) Zaļumus smuki sasmalcina un ieber tādā palēzenākā bļodelē; 3) Pajem Lāču vai Sērenes rupjmaizes šķēli (jo tās tādas īstas rupjmaizes) un apsmērē ar īstu sviestu; 4) Tad apsmērēto riku pļukš ! uz mutes zaļumu bļodā iekšā, bik uzspiežam (lai zaļumi maktenāk pielīp klātu); 5) Ceļam no bļodas ārā un yammāāāā ! ar gardu muti.
Tad nekādas desas vai sierus nivaik :)))) Šādu recepti noskatījos Valkas pusē pie draugu vecvecākiem ... :)))))))
Man īpaši patīk tā "pļukš!" daļa :D Liels paldies par ideju. Nudien.
From: | (Anonymous) |
Date: | July 14th, 2010 - 07:22 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Ņem par labu ! ;-) p.s. sālīti uzkaisa katrs pēc savas vēlmes. :-) | |