readme.txt

pārdomas

pārdomas

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
inspirējos no [info]seraphim.. laivas bērni, atvainojos, laimas bērni..
šito esmu malusi jau n-tās reizes, so..

jā, cilvēka dabā ir rēkt par citiem.. šķiet sevišķi par tiem kas kautko uzspēlē, seko konkrētam meinstrīmam.. bet kamon, cilvēks ir un paliek bara dzīvnieks, modes upuris.. būtu jāizolējas no sabiedrības absolūti un pilnībā, lai tad tu būtu tas viens atšķirīgais.. un tik un tā, ja reiz esi padzīvojis sabiedrībā, tu esi zināmā mērā "inficējies" ar vispārpārņemto domāšanu.. neiet runa par visu latvijas sab. kopumā, bet par zināmu tavas sabeidrības daļu ar ko tu pavadi savu laiku.. bet ne par to ir stāsts.. es minēju, ka cilvēkiem patīk ierēkt par citiem.. nu bet - loģiski.. rēkt par laiminiekiem imo ir jauns meinstrīms.. būt ne tādam kā VIŅI [ak dievs, tas izklausījās pēc slimības].. vienmēr pastāvēs sabiedrības grupas ar savādākiem uzskatiem par dzīvi..

jā, vēl man neviltotu smaidu izraisa modīgās mūzikas neklausīšanās.. "fū, kā tev var patikt pēdējie 2 korn albūmi, pilnīgs bullshits.." nu vismaz viens man ir skaidrs - ja tu kautko nodirs tu itkā esi pārāk par otru, jo tas ko viņš dara pēc tava teiktā ir absolūts gavno.. un tas mani tracina.. jā, es atzīstos, man mājās stāv spice girls, bsb, britnijas albūmi.. so?.. gan jau atrastos kāds gudrelis kas pateiktu - eu, viņa ir pilnīga idiote jo klausās popsu, komerciālu mūziku [!!!!!!!]... nu mde.. komerciāla mūzika.. es neatceros kas tas bija, bet reiz man teica, ka viss kas ir populārs ir pops, no vārda popular music.. joprojām nezinu vai piekrist vai nē..

un jā - man ir apnicis, ka cilvēkus dala kautkādās kastās.. tas ir labi, tas ne, tie ir stulbie panki tie ir vēl stulbākie reperi un metālisti vispār atmarozas.. pa manam tas liecina par pilnīgu aprobežotību.. bet neba nu man mainīt to visu, un nevajag ar.. vienmēr būs kāds kas gudri dirsīs.. šinī gadījumā es..

un jā.. es arī savu laiku atsēdēju pie laimas un kongresa.. heck.. been there done that.. things change.. priorities too
  • prioritaates mainaas. cik patiesi;)
  • psadariic reptilj :) atseedeejam savu laiku ( es piem meenesi) i sjo.. manupraat tas ir paarejoshi
  • uj man vaards "mode" izraisa vemshanu, goda vaards!!! tipa jaa reali recigi ir tie cilveki kuri saka to fishu par to ka tadas un tadas grupas tur pedejie albumu suuka un taada garaa :DDDDDDDDD vot tas psc .. eemz tipa zinkaa domaa parsvaraa visi parasties cilveki - smagaa muuzika ir tukshpauriem, taa naw muuzika, taa ir bljaushana un tuksha psihoshana, narkomaanisms, un viss negativais.. tas besii, un reali atgruzh no tiem kas to saka, un tad vinji pashi briinaas, kapec taa un tu shitaa tagad dari psc vienkarshi kontakteties ar tadiem pretigi.. veelkas shitas - ir zinaatniski pieradits ka klasiskaa muuzika un smagaa muuzika ir intelektuaala or smthin(es lasiju :P) un to nespej uztvert kursh katrs... piemeram mans sencis to tik vien saka ka viss ko es klausos ir mazhoshanas, taa naw iista muuzika, kautkada mulkjoshanas bljaustishanas un galigi nemelodiska... es tur saskatu pilniigi preteejo.. tas liek domaat par to ka vienk vairums cilveeki nespeej to uztvert.. taapat ir ar klasisko muuziku, daudz vienk nespej uztvert to un doma ka tas ir bullshits.. oojaa - pops 4ewa.. es nesaprotu kaa var saukt par muuziku kautkadu automatisku skanju kura naak no sintizatora, pavisu tikai kaads onka uzpirsh ar diviem pirxtiem uz klavishas, psc - un to visi sauc par muuziku????? vel ljaunaak - par muziku speej saukt pat TUC TUC TUC.. nee, bet smagaa muuzika naw muuzika, atcerieties to beerni, niistiet metalistus & so & so & so... vinji visi ir saatanisti - kaannune !! psc kaa man riebjas shie pretiigie stereotipi un veel vairak riebjas ka to nekadi nevar apkarot or smthin, cilveki ir TIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK stuurgalviigi bljedj maukas piizdas aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, vecas sturgalvigas cuukas blje visi nahuj visus visi lohi blje fpizdu ajfngjdfongnjfdlsfdlmmfgdfnlnlnk;sdflnk;dfkln;dfnkdnkdsandlfngfnsfdlsanoe[0j32quv 13=ro14p23434qot3q4u0u234-`20q ph21
Powered by Sviesta Ciba