readme.txt

Epopeja ar smaržām

Epopeja ar smaržām

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Starp citu, par to uzcenojumu kosmētikai, par ko tagad masu medijos ir cepiens - lūk, iz manas smaržu meklētāja pieredzes:
Objekts: smarža Lanvin Jeanne 50ml
Cena dažādās tirdzniecības vietās:
1) Kolonnā = 36,90 Ls
2) Lidostas tax-free zonā = 25 Ls
3) Fragrancex.com = 17 Ls

Starp citu, man likās, ka Duglass un Kolonna ir cenu ziņā pa lielam tas pats, bet nē - Duglasā 30ml = 30 Ls, bet Kolonna 30ml = 28 Ls. Starpība it kā nav graujoša, taču par tiem 2 latiem es vēl barčikā varu glāzi vīna paņemt, lai apmazgātu pirkumu.

Protams, grūti salīdzināt ASV lielapjoma interneta veikalu ar tradicionālo veikalu, taču, mīlīši, tā starpība ir kliedzoša. Varbūt, ja tās cenas būtu piezemētākas, es apdomātu opciju iepirkties tepat un dabūt kāroto uzreiz, nevis pasūtīt netā un gaidīt savas smaržas 3 mēnešus dēļ sasodīta vulkāna.

Kāda ir jūsu pieredze/emocijas - vai labāk ir samaksāt mazāk (nu, kādas nieka divas reizes) un gaidīt x periodu, zinot, ka prece var arī nepienākt un pazaudēt visu naudu, vai arī pirkt uzreiz, neskatoties uz lielo cenu starpību?
  • 40 dienu laikā ir jāierosina dispute (45), es ierosinu 40 dienā, man tāds štuks. Tad ir 20 dienas laika, lai to pārvērstu par claim. Es pagaidu dienas 15, ja nav piegādās, lieku uz claim, 3 dienu laikā nauda ir atpakaļ manā kontā.
    • Oo, nais :)) Tagad zināšu.
      Šoreiz es aprobežojos ar vēstuli viņiem, uz kuru, protams, atbildēja, ka ir izsūtīts - gaidi. Un viss.
      Pieņemu, ka vulkāna dēļ viņiem varētu būt vērā ņemami zaudējumi :D
Powered by Sviesta Ciba