readme.txt

Zivtiņi un citas lietas

Zivtiņi un citas lietas

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Interesanti, lūk, par tiem policijas "Vislatvijas anti-dzeršanas" reidiem uz ceļiem.

Turpceļā uz Jāņu vietu redzējām veselas 3 policijas ekipāžas, braucot vēlā 23. jūnija pēcpusdienā/vakarpusē pa Rīgas - Ventspils šoseju, nogriežoties uz Talsu pusi un tad taisnā ceļā uz Mazirbi.
Atpakaļ braucām pa Kolkas - Rīgas šoseju aptuveni ap to pašu laiku, un pa visu ceļu bija viena ekipāža kaut kādā mazmiestā un viena pašā Rīgā, bet tā ķēra tos, kas brauca ārā no Rīgas pa Ulmaņa gatvi.

Kādi bija jūsu vērojumi šajā sakarā?
  • Rīga-Kandava-Kuldīga-jūra

    Turpceļā - viena, atpakaļceļā - neviena. Avārija gan arī neviena netika manīta.
    • Re: Rīga-Kandava-Kuldīga-jūra

      Jā, toč - avāriju mēs arī nevienu neredzējām.
  • turpcelja Netrafareetais bubaars (un preteja pusee shosejai parasta trafareta mashiine) Jaunolaine


    atpaklaj - ne smakas no vinjiem
  • pēc vairāk nekā pusotra gada pārtraukuma dzēru alu, tāpēc šī lieliskā iemesla dēļ neredzēju pilnīgu neko tādu, ko nebūtu gribējis redzēt
  • Rīga-Kandava-Rīga

    nevienas ekipāžas
  • Turpceļā uz Aizkraukli 23.06. 20:30-22:00 = 0.

    Atpakaļ braucot 24.06. = 4 ekipāžas, dažādās kombinācijās un vietās. Gan trafarētā, gan netrafarētais Subaru, gan mocis un viena pretim braucoša poliču mašīna.
  • visu sho sveetku dineu laikaa (no sveetdienas liidz vakarvakaram) nobraukaaju pa latviju 600km (apkaart visai kurzemei), un redzeeju tikai 2 ekipaazhas no kuraam viena staaveeja saldus benziintankaa, kuraa polichi iegaadaajaas volejbola bumbu, un ar otru sanaaca vispaar briinumi. es Venstpilii bik aizsapnjojos un griezhoties uzbraucu uz apmales, palecos iisaak sakot. un tas viss notika policijas ekipaazhas acu priekshaa. man bija 100% skaidrs ka apturees un liks iepuust un kad redzees ka neesmu dzeeris piesies agresiivu braukshanu or something jo taa lazha no manas puses bija diezgan episka. bet shie neko, vispaar nekaada reakcija no shameejo puses. nezinu mosh tetri speeleeja. bet nu man vismaz tiiri papiiri.
Powered by Sviesta Ciba