red ([info]red) rakstīja,
@ 2007-08-20 08:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:enthusiastic

w/e
salidzinosi veiksmigs vikends izvertas:
a) piektdien tiku pie smuka burtinja tiesibas - "A". pec [info]svalka rekomendacijas veicu so procesu caur skolu Vanags, instruktors bija jedzigs, eksamena dabuju 1 punktu un to pasu par to, ka instruktors bija aizmirsis man pateikt, ka liela cuska un maza cuska ir 1 figura, kas jabrauc kopa. a tak - perfekto. attiecigi patreiz esmu motocikla meklejumos. Yamaha FZ6 ir first choice, ja neatradisu operativi neko jedzigu, tad alternativi ir kads paralelklases suzuki/honda/kawasaki, 600kubi, velams klasiska dizaina.
b) sestdien no rita biju bildet baltijas kausu wake, veiksmigi biju ieticis laiva un sabildeju dazus tiri elegantus trikus pirmaja raunda, vel tikai japiesezas un tas viss mazliet japostproceso, lai butu kaut cik skatams. sapratu, ka sadiem pasakumiem butu verts tikt pie atraka aparata, teiksim D200, kas spetu noproceset 5fps@raw saglabajot kaut kadu fokusu, jo citadi gaja diezgan pagruti.
c) sestdien vakara pec ilgiem laikiem biju pirtinja, feini noperos, ielecu upe, mazliet iedzeru snabi, principa ok atputos.
d) svetdien biju aerodiuma beidzot izmantot krusteva sen jau pieskirto davanu karti uz 4min lidojumu. vispar baigi labais, tikai sodien sap pleci diezgan pamatigi. 4min pirmajai reizei ir par daudz, butu pieticis ari ar 2min, bet ceru tuvakaja laika sito joku atkartot.

isi sakot, vikends izdevies

upd: aizmirsu piebilst - braucot no salacgrivas ietaupiju 1/4 radardetektora izmaksu, nobljavas laicigi nometu no 130 lidz 90, pec tam aiz senites lidzigi potenciali vel kadus 10-20Ls ietaupiju. Sadi man tas detektors pec paris menesiem jau bus atmaksajies ;)



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]eg
2007-08-20 10:17 (saite)
pastāsti par to savu radara detektoru

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]red
2007-08-20 11:24 (saite)
http://www.beltronicspro.com/rx65.html

iegades cena 150Ls tagad apmeram varetu but @LV
strada labi, lietoju 2 rezimus - 'City no X' un 'Highway'. Papildus ir nogriezta K frekvence (pec www.bmwforum.lv diskusijam, so frekvenci menti lieto tikai jurmala un cesis). Sada konfiguracija vins ljoti maz kliedz uz kaut ko kas nav menti, principa varbut pat vairs nemaz nekliedz, ja nav ments. Turu vinju uz priekseja stikla pie spogulja labaja puse, ta runa, ka augstak turet labak, jo tad labak uztver. Reagje atri - piemeram aprakstitaja epizode pousta, kur ieekonomeju, bija ta, ka saulains laiks, izgriezos no likuma taisna posma, sis iebljavas, es sabremzejos - redzju tikai, ka taisna posma gala (pec ~1km) brauc kadas paris masinas, bet kas un ka nevareju saredzet. Nometu lidz 90, nonjemu detektoru (vins stiprinas ar lipekliem pie stikla, nonemt/noslept 10-15 sekundes) un braucu talak, kad masinas pienaca tuvak, redzeju, ka preti braucosais bija mentu auto. principa tagad jau regulari ar detektoru braukajot teiksu, ka 90% gadijumu vins bridina loti laiciga. sim konkretajam modelim forsi uzradas Threat Display - tjipo rada kura frekvence cik stipri jutama no 1-9. Teiksim sakuma ieblaujas Ka1, tad zini, ka menti ir vel patalu. Kad ir Ka7-9, tad menti ir blakus principa. Detektors dabigi nepalidzes, ja viens pats nesisies pa soseju un ments Tev seja iesaus, bet ja gonko plusma, tad ments sur tur saudas un galu gala jau kaut kadu signalu detektors uztver un laicigi pabridina. karoche - i like

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?