red ([info]red) rakstīja,
@ 2004-12-09 09:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
they say i'm all about money

saaku to kaut kaa strauji apzinaaties
un varbuut ir arii peedeejais laiks glaabties
jaaiet pastudeet kaut ko neekonomisku


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]alvils
2004-12-09 15:34 (saite)
gribi pievienoties man - teoloģijas studijās?! :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]red
2004-12-09 22:20 (saite)
starp citu man buutu interesanti. shobriid www.baznica.lv piedalos diskusijaas, kuraas pastiprinaati uzstaajos ar uzskatiem, ka Dieva nav un religija nav vieniigaa/pareizaa izveele. Principaa vienkaarshi gribaas dzirdeet kaut kaadus sakariigus pretargumentus, ko tur manupraat tomeer ir gruuti dabuut. Liidz ar to man ir vaaja paarlieciiba, ka pro teologi tomeer ir maaciiti arii kaut ko argumenteet, bez skaljiem izsaucieniem - es ticu, and that's it.

bet ja nopietni kaads man te pavisam nesen pasvieda domu par magjistratuuru komunikaaciju zinaatnees. es par to domaaju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]alvils
2004-12-10 09:44 (saite)
LU Teoloģijas fakultātē Tev būs tikai kaudzēm argumentu pret reliģiju vai vismaz pret kādu konkrētu kā vienīgo patieso. :) Diezgan jau ateistiska ir tā fakultāte. :) Bet daudziem, kas tur mācās ļoti patīk un daudzkas šķiet ļoti interesanti (es pie tiem nepiederu, es studēju Baltijas Reformātu Teoloģiskajā seminārā, kur profesori brauc no visas pasaules un, kas tiešām māca "īsto lietu", bet LU ir tikai papīra dēļ, jo BRTS nevar tikt akreditēts Latvijā, jo tajā uz vietas nav neviena profesora, pilnīgi visi priekšmeti tiek vadīti by vieslektori. :)

un VB sūkā (jau sen). :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?