red ([info]red) rakstīja,
@ 2004-10-08 20:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:mudoju
Mūzika:NAV

ieprieksheejais
es jau zinaaju, ka vajadzees tikai mazliet iedzert leetu viinu, lai vareetu kaut ko te iepuksteet.

par ieprieksheejo tematu: man tikai likaas, ka es/mees dziivojam kaut kaadaa mazliet impregneetaa pasaulee. nu taadaa, kur naave vienkaarshi ir notikums. viens no. jo it kaa jau apzinja negremo. peedeejos x gados esmu uz beereem bijis biezhaak nekaa uz kaazaam, un katru reizi par to aizdomaajos, ka man ir zudushas jebkaada veida emocijas. nu ok ir bijushi atsevishkji cases. bet ne daudz. un kad emocijas zuud, paliek vieniigi nezinja un simboliskas bailes. taas kas man uznaaca iisi pirms ieprieksheejaa posta. par to, ka tu neesi droshs kas notik riitdien. AJANU. par to, ka peekshnji gribaas visu kaut kaa taa sakaartot, lai nevienam neradiitu neeertiibas, JANU. protams, ka tas viss ir visai mulkjiigi & stuff, un kaads spekulees, ka tas ir temporary un ir bijis kaads konkreets triggers shim feelingam. protams. bet taa jau ir vienmeer.

starp citu - nav taa, ka naave man ir vienaldziiga. bet tiiri reaali - mana apzinja to iipashi negremo. un ilgaaku laiku paliek iespaids, ka cilveeks tepat vien kaut kur ir tikai nav. nu kaa tas var buut, ka cilveeka nav? vinjam jaabuut. te arii ir taas gremoshanas probleemas. rezultaataa es nepaardziivoju. vai kaads paardziivo? kaads izraada. kaads arii paardziivo. who cares?

spekulaacija: pirms apmeeram gada, kaads peec pasaakuma man bija mobilajaa atstaajis iiszinju: "Es negribu, ka tu dzer. Es negribu, ka tu nomirsti. Tu visu laiku esi bijis mana dzive, un es negribu, ka ar tevi kaut kas slikts notiek." Ar visu parakstu. Nekaa personiiga protams. Bet es sho iiszinju glabaaju. Un reizeem paarlasu. Tad, kad liekas, ka nekam nav jeegas. thx whoever, taa gadaas aizvien retaak.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]elu
2004-11-22 21:21 (saite)
arī vidējā aritmētiskā cilvēka dzīvē bailēm no nāves ir aizvien mazāk vietās un es tīri subjektīvi atbildu sev - ir pārāk daudz informācijas un rodas šī sajūta, ka nekā jauna vairs nebūs. apātija. bet tad tu ieraugi pasauli savādāk un atkal baidies. šīs bailes tikai liecina par dzīves kvalitāti

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?