Cute little dead girl - [entries|archive|friends|userinfo]
cute little dead girl

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[18. Dec 2007|17:06]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linksabuchot

Comments:
[User Picture]
From:[info]mena
Date:19. Decembris 2007 - 10:30
(Link)
Protams, par kanalizāciju fekālijām mēs maksājam namu pārvaldei. Bet par lietus ūdens kanalizāciju mēs maksājam 25% iedzīvotāju ienākumu nodokli no algas. Pat man tā gadā sanāk diezgan liela summa. Bet tagad no manis grib paprasīt vēl. Dzīvs piemēr rekur:
http://www.maninodokli.lv/celi/riga-un-rigas-rajons/
Pašā apakšā "Institūta ielas 34a ielas asfaltēšana, lietus kanalizācijas un gājēju ietves izbūve - 25 611 Ls" Tāpat kā par visiem ielu apgaismojumiem utt. es jau esmu samaksājusi.

[User Picture]
From:[info]shelly
Date:19. Decembris 2007 - 15:28
(Link)
ja visi 25% ienākuma nodokļa aizietu tieši lietus ūdens kanalizācijam (kas Rīgā bieži vienkārši ir sabūvētas brīvi no jebkādas loģikas), tad es tev piekristu.
[User Picture]
From:[info]mena
Date:20. Decembris 2007 - 10:01
(Link)
Hmm, mans domu gājiens ir tāds: tāpat kā sociālajm nodoklim, no mums iekasē kaut kādu noteiktu summu, bet pēc tam to procentuāli sadala slimību pabalstiem, maternitātes pabalstiem, pensijām, utt. Tāpat ir ar 25% IIN. Viņu sadala Rīgas dome: ceļiem, kanalizācijai, slimnīcai, skolai utt. Gan jau taču pēc kaut kādiem principiem, procentiem, tas ir viņu darbs to darīt. Protams, protams, iespējams, ka tas "deķītis ir par īsu", bet manās acīs tas nav attaisnojums. jau tā visādos nodokļos, ieskaitos darba devēja soc. apdrošināšanu, tiek maksāts +/- 65% manu ienākumu. Ja tā padomā, mēs te visi esam kā tādi naudas parpumpēšanas automāti. Žļurk iekšā, žļurk ārā.