Tev ir plīts uz kaut kādas neriktīgas āderes!
man ir aizdomas, ka tās olas nav īsti riktīgas. baga nomocītās vistas fermā atriebjas mums patērētājiem dējot olas, kas nekad nekļūs cietas
ar šķidru dzeltenumu tā kā tā garšīgāk ;)
bet pie tunča man vajag cietu olu:)
Jāatzīst, es neko tādu neesmu novērojusi, lai gan man patīk tavs domu gājiens... :/
man žēl, ka viņas tā moca fermās, bet man tik ļoti garšo olas...kaut gan ēdu reti
točna dīvaina plīts. ar desmit minūtēm man pilnīgi pietiek. ja vāra padsmit - ar šīm olām jau var tenisu spēlēt!
šorīt pārbaudīju ilgo režīmu..pusjēlas:(
| From: | mena |
Date: | 19. Oktobris 2007 - 10:26 |
---|
| | | (Link) |
|
Es vienmēr lieku aukstā ūdenī, uzvāru, un vāru vēl desmit minūtes. Ir ok.
tā es agrāk darīju, kamēr mani nepārmācija un neteica, ka jāliek uzvārītā ūdenī
un kā to pamatoja? interesanti, jo es esmu darījusi gan tā, gan tā, un nekādas jūtamas atšķirības.
vispār jau to pamatoja tā - es/mēs tā daram un tā ir pareizi (ehh šitais niķis piemīt vienam:P), bet ģimenes miera labad ko tik neizdarīsi, varu pat atteikties no ierastās omas olu vārīšanas metodes:D
bet tad ir liela iespeja ka ola parsprags.
pārpsrāgusi gan nav bijusi
From: | mikii |
Date: | 19. Oktobris 2007 - 10:27 |
---|
| | | (Link) |
|
dīvaini, man ar 15 min sākot ar aukstu ūdeni parasti izdodas (5min, kamēr ūdens uzvārās, 10min vēl pavārīt). kaut kādas nepareizas olas Tev tur pērkas :D
From: | mikii |
Date: | 19. Oktobris 2007 - 10:30 |
---|
| | | (Link) |
|
ja tā padomā, sen neesmu gatavojis. būs jāpamēģina zinātnes dēļ ;)
Cietas olas? Tak nemoki savu nabaga vīrieti. Jeb viņš ko baisu nogrēkojies, ka vēlies pakļaut tādai inkvizīcijai?
tik maziņas varētu būt īpaši apdalītam strausam:) |