Zelta zutis - sievusa sakarā

About sievusa sakarā

Previous Entry sievusa sakarā24. Apr 2020 @ 13:24 Next Entry
esmu tagad salasījies visādas sazvērestības teorijas. it kā mēģina kaut ko sakarīgu uzcept un visādus faktus piesaukt, bet varu tikai raukt degunu - nekas man nepatīk kā kategorija "interesanta lasāmviela".

vispār tiem teorīju bīdītājiem varētu šo to ieteikt.

nevajag uzreiz atteikties no zinātniski pierādītā. nu koronovīrusi ir dabā esoša milzīga vīrusu grupa, ar kuru slimo lielākā daļa dzīvnieku sugu, pie kam tieši šij vīrusu grupai ir milzīga mainība. rezultātā notiek regulāra kāda vīrusa pārlekšana uz citu dzīvnieku sugu. manas dzīves laikā ne reizi vien ir notikusi pārlekšana uz Homo sapisienu. nekā ārkārtēja, neraksturīga vai nedabiska. pavisam dabisks process. neskaidrais, ar ko spēlēties ir kas cits - kāpēc tieši šīs gadījums tā izceļas uz pārējā fona? un te jau var sākt spēlēties. kaut vai par to pašu zemes pārapdzīvotību (nu ir cilvēku par daudz, ir; par kādām 2/3 vajadzētu mazāk, varbūt pat vēl mazāk). pagaidām lasītais šī sakarā bijis galīgi nesakarīgs brāķis, kur es nesaprotu, kā kāds vispār notic. bet viss notiekošais ir tik burvīgi noderīgs šīs idejas attīstīšanai pat ļoti kvalitatīvi. pakāpeniski atbildot uz virkni jautājumu un tos padziļināti iztirzājot.

cilvēku par daudz, skaits jāsamazina. kā? ne jau kāds lems, kuru pie sienas pielikt un kuru ne. tad nu loģiski - ar kādu zarazu. ar tādu, kurai mirstība būtu jūtami virs 50%. dabā tādu slimību parasti nemēdz veidoties, jo jebkuram radījumam dabā ir nepieciešams sev nodrošināt izdzīvotību, arī zarazai. apsprāgs pārāk daudz no saimnieksugas ij pati arī aizies pa pieskari. un tā jau ir nepareizi izvēlēta izdzīvošanas stratēģija. tātad to vajag radīt mākslīgi. bet šādu vīrusu bez veselas virknes datu neviens dabā nelaidīs, kā arī tāds netiks palaists, kamēr nebūs radītas patiešām efektīvs ārstniecības līdzeklis. vēl šādu briesmoni no laboratorijām neizlaidīs, ja nebūs skaidra sabiedrības reakcija šādas sērgas laikā. tātad iepriekš arī par to ir jāiegūst dati. lai šādus datus iegūtu, pirms mākslīgās zarazas palaišanas plašajos pasaules ceļos ir jāveic eksperiments vai jāiegūst šie dati no dabiska procesa. izmantot datu ieguvei dabisku processu ir lētāk un kā zināms, tad par naudu pat velns danco un dievs piedod grēkus. eksperimenta gadījumā atkal būtu vajadzīgs laboratorijā radīt vīrusu, kas atbilstu vajadzīgam lipīgumam, ar noteiktu inkubācijas periodu, konkrētiem simptomiem, noteiktu slimības gaitu u.t.t.; tas maksā baisi dārgi, lētāk sagaidīt kādu vīrusu, kas pats uzrodas. tiesa gan šādam vīrusam, kas pats uzrodas ir milzīgs trūkums - par to nekas nav zināms. tātad ir jāiegūst dati arī par pašu vīrusu, tā lipīgumu, slimības gaitu, jāmeklē kā to ārstēt un paralēli jāvāc dati par sabiedrību, proti īsā laikā jāveic milzīgs daudzums dažādu pētījumu, jāievāc milzīgs daudzums datu, kuri tiks apstrādāti un analizēti vēlāk u.t.t.

un kas pašreiz notiek?

uzradās nekaitīgs, bet lipīgāks vīruss nekā parasti apkārtklejo. un sākās. visādu pasākumu ieviešanas - pašizolācijas, karantīnas, raksti no sērijas "pizģec, pizģets, mi vsje zdohņem". baigi labi apstākļi uzpūsti ar mediju un soctīklu palīdzību, lai varētu pētīt sabiedrību mēra laikā. tiek iegūti fantastiski dati par to, kā visādas muļķības un sazvērestības teorijas izplatās, kurām tic un kurām netic; iegūti dati par dažādu valstu veselības sistēmām, to kapacitāti un valdību rīcībspēju krīžu laikā u.t.t.

vispār šis ir brīnišķīgs laiks, kurā dzīvojam. es šai laikā vienkārši graužu popkornu, sekoju līdzi procesa attīstībai un hujeju par visu apkārtesošo muļķību.
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]kihelkonna
Date: 24. Aprīlis 2020 - 14:10
(Link)
Homo sapisiens, sis bija labi!
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 24. Aprīlis 2020 - 15:33
(Link)
aizlaikos man cibā bija ieraksts, kur es rakstīju, ka H. sapiens ir visneizdevušākais no visiem neizdevušamies zinātniskiem nosaukumiem, un ierakstu nobeidzu ar aptauju, kur var balsot. tajā biju iekļāvis jau minētos gan arī H. sovjeticus un vēl kaut kādus un priekšlikumiem lauciņu.

laikam nav jāsaka, kurš nosaukums bija visatzītākais. tā to arī lietoju. un pērn pat pamanīju, ka tas vienā mediju rakstā parādījās, par ko paķiķināju.
[User Picture Icon]
From:[info]gorgona
Date: 24. Aprīlis 2020 - 15:01
(Link)
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=997832203944789&id=100011540556700


Te tev vēl ko palasīt un pahujēt :D
Es ne popkornu graužu, bet hujēju, vienkārši hujēju. Galvenkārt par to, kā izglītības sistēma ir sevi parādījusi par totāli izgāzušos, jo ir saražojusi tādas masas ar IDIOTIEM.
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 24. Aprīlis 2020 - 15:42
(Link)
mamma mia...

nē nu tā kā veselā saprāta daudzums zem šīs saules ir konstants, bet cilvēku skaits nepārtraukti pieaug... tad nu sanāk, ka tādi tādus ražo...
[User Picture Icon]
From:[info]gorgona
Date: 24. Aprīlis 2020 - 16:41
(Link)
Es esmu sapratusi, ka man ir viena ļoti, ļoti liela, gadu gaitā nepārejoša un nemainīga interese, hobijs, aizraušanās - hujēšana par svešu stulbumu. Internets man ir sniedzis fantastiskas iespējas izvērst šo hobiju. Savukārt visa šī tagadējā situācija ir vispār jumtu norāvusi. Es katru dienu uzzinu Tik Daudz Jauna - galvenokārt par cilvēkiem. Tajā skaitā par tiem, kuri bija likušies visādi normāli un sakarīgi.
Es tagad ne par to, vai zaraza ir tik mella, kā viņu mālē, bet par to, kādas folijcepurītes cilvēkiem uzrodas. Visas plakanās zemes un oldskūla vakcīnu autismi un šitā visa fona vienkārši nobāl.
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 24. Aprīlis 2020 - 17:32
(Link)
vo, vo
[User Picture Icon]
From:[info]ctulhu
Date: 24. Aprīlis 2020 - 16:10
(Link)
labs :D
[User Picture Icon]
From:[info]magnolia
Date: 24. Aprīlis 2020 - 15:16
(Link)
aļo. šis viss kā reizi ir ğenirālmēğinājums un pētījums. ir nevis jăgrauž popkorns, bet jāmeklē kādā mežā/ laukos dzīvot, jāiekopj dārzs, kaza un pāris vistas jāievieš
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 24. Aprīlis 2020 - 15:46
(Link)
Et tu, Brute?
[User Picture Icon]
From:[info]magnolia
Date: 24. Aprīlis 2020 - 16:05
(Link)
lai kam ari butu vai nebutu taisniba virusa sakara..ir janem veraa, ka ekonomika iet uz grunti, cenas un agresija pieaugs. es tavā vietā uz balkona cītīgi audzētu visu ko ēdamu
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 24. Aprīlis 2020 - 17:00
(Link)
man tur kā katru gadu pāri par 100 augu sugām aug. arī ēdamas. ja uz šķirnēm arī skatās, tad pie 200 sanāks.
[User Picture Icon]
From:[info]magnolia
Date: 24. Aprīlis 2020 - 17:28
(Link)
runāju nevis par gardēžu izvirtībām..bet reāli..kartupeļi, gurķi utt.
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 24. Aprīlis 2020 - 17:36
(Link)
gurķiem divas šķirnes, tomātiem 11, baklažāni, kabači, patisoni, fizālim bija 3 vai 4 sugas. manas gardēžu izvirtības ir ar mērogu. kā parasti.
[User Picture Icon]
From:[info]gorgona
Date: 24. Aprīlis 2020 - 17:49
(Link)
Es saprotu, viņa mēģina pateikt, ka tuliņ visiem nauda pavisam izbeigsies, darbi un viss tas jau lielai daļai ir izbeigušies, un sāksies nekontrolēta visa, kas nav piesiets, prom nešana no visurienes, un ja kaut kur kaut kas ir piesiets, tad piesējēja killošana, lai tiktu pie pēdējā laikušā dabūjamā tupeņa.
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 24. Aprīlis 2020 - 20:36
(Link)
a man tur aug arī tādas dīvainības, kurus par ēdamiem lielākā daļa neatpazīs. es esmu izvirtis tēviņš.
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba