"visa pasaule" koktēļus mājās sāka šeikot pavasarī, bet es nekur nesteidzos, man lēni pierāpo
bet, kad pierāpo, tad nu lūdzu katram gadījumam piesprādzējieties, dāmas un kungi
tā'n'tā, pēkšņā mīla uz pisco sour ir novedusi pie tā, ka
a) esmu izpirkusi visu rajona lokāla pisco stoku (nebija grūti, stoks bija knipucītiņumiņītiņimiņš)
b) no peruāņu pisco taisu peruāņu pisco sour, no čīles pisco attiecīgi čīles, bet tas ir garlaicīgāks, jo bez olbaltuma, un čīles pisco, vismaz šis konkrētais, ir bez basa, tāds spožs un cīrulīgs
c) kā cilvēks, kuram no sarkanvīniem mājās ir tikai itāļu primitivo un argentīnas shiraz, speciāli no rajona lokāla pasūtīju 1 (vienu) pudeli čīles cabernet sauvignon, jo santiago sour pa virsu uzplostot (starp citu, tas nenozīmē to, ko jūs visdrīzāk padomājāt) promska drīkst tikai čīles cabernet sauvignon
d) absints šaismājās ir parādījies tikai viena iemesa dēļ – lai būtu ar ko oderēt glāzi priekš corpse reviver #2
starp citu,
rajona lokāla internetu bode piegādēs kļūst jo dienas, jo draudzīgāka, auksti rekomendēju – pasūtījumu cutoff laiks ir 17, piegāde (visā rīgā, nevis tikai rajonā) uzreiz pēc tam, un nu jau pāris dienas beidzot nav obligāti jāsalasa 10 vienības, bet pietiek ar tādu nieku kā 15 eiro kopsummu, pie kam ceņņiks ir veikala, nevis bāra, piebukmārkojiet kvīkendiem, tad noderēs īpaši labi