|
[Mar. 13th, 2009|11:32 pm] |
|
|
|
Comments: |
es arī neatceros, par kādu sautējumu ir runa :) no īru gaļas, ja?
From: | pikaso |
Date: | March 14th, 2009 - 12:13 am |
---|
| | | (Link) |
|
tagad sāku domāt, ka sautējums īsti nav pareizais apzīmējums. es skaidri zinu, ka vienu tavu zupu esmu ēdusi. un tad bija tas ar pupiņām, kas man garšoja labāk kā zupa.
ē, tunča tomātu zupa ar pupiņām un kabačiem?
From: | pikaso |
Date: | March 14th, 2009 - 12:53 am |
---|
| | | (Link) |
|
tas bija kaut kas vairāk pannā kā katlā. un zupa nē. tur bija arī gaļa. šķiet maltā. nu tas it kā parastas, kur maltai gaļai pannā vēl visko piegāž un tavs variants man vienkārši garšo. protams, man ir problēmas ar garšvielu kaudzēm, ko īsti nesaprotu, bet pie visa tā, man ļoti garšoja.
ā, pie mums to sauc chili con carne, tur ir maltā gaļa un pupiņas un vēl viskas :)
From: | pikaso |
Date: | March 14th, 2009 - 01:22 am |
---|
| | | (Link) |
|
pareiz, jā, tas bij šitā čiliblāblā lieta. :))
īru sautējumu gatavo, sautējot visu, kas atrodams pieliekamajā, ar tādu aprēķinu atlasot sastāvdaļas, lai to daudzums atbilstu maltītes kvantitatīvajam minimumam. sastāvdaļu garša un tradicionālais pielietojuma apgabals šajā gadījumā ir vismaz treššķirīgs.
īru sautējumu pēc latvju jaunkundžu saprašanas gatavo no īru zēnu gaļas :) | |