|
[Nov. 19th, 2008|11:37 pm] |
moš noder iedvesmai - kāda man vakar sanāca svētku zupa no cirvja no visa kas pa pakšiem atrodams.
2 lieli tomāti (kumosos sagriezti), viduvējs struņķītis ingvera (skaidiņās sarīvēts), viens zaļais kabacītis (ripiņās sagriezts), dažas karotes sarkano pupiņu (no bundžas) un viens prāvs laims (sula izspiesta). katlā iekšā, vot i visa māksla. ja ir blenderis, tad pavisam glauni. (man nav) |
|
|
Comments: |
es diez vai ko tādu uzdrošinātos
nemaņā garšīgi. galvenais piepiļīt gana daudz laima, jābūt skābam.
Tā jau tāda puscirvja vira.
kāds cirvis bij, no tāda vārīj :)
tāds mazs, pie jostas spraužams.
rotaļu tomahauks, plastmasas.
pilnīgi vai zaļš no laimes.
balts no abiem galiem un pa vidu zaļš | |