zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[Sep. 18th, 2008|01:17 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
autorizētajam ēriksonu servisam ir hedkvōrteri un divas filiāles. nevienu no šiem kantoriem nav iespējams sazvanīt jau trešo dienu. aiziet laika nav. telefončegs ar galiem, odnako. mīļo sīrupiņ, kā man dzīvot tālāk?
linkpiemetināt?

Comments:
From:[info]baltie_zushi
Date:September 18th, 2008 - 10:18 pm
(Link)
ja tas ir leģendārais tsc aka sia mosers, tad viņš ir izslavēts ar ārkārtīgi aizņemtajiem (lasi: nedarbojošamajiem) helpdeska telefoniem, vienīgais nosacīti efektīvais komunikācijas veids ir emīls, atbild nākamajā rītā, tiesa gan atbildētājs pēc pieredzes ir mārketinga puisītis, kas par lietām zivi necērt, bet ja gribi vienkārši uzzināt sava telefončega likteni, tad viņu mājaslapā var ierakstīt kvīts numuru un uzzināt, kas ar viņu notiek (parasti gaida detaļu)
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:September 19th, 2008 - 12:15 am
(Link)
da es pat aiziet mēģināju, trāpīju pusdienlaikā akurāt. dīvainā kārtā neuzsprāgu turpat uz vietas. turklāt katrā no tiem servisiem (biju divos) saka kaut ko citu, tāpēc arī man vajag tikai vienu sūda atbildi uz manu jautājumu. mērkaķinga puisītis to nezinās šā vai tā. vot, gaidu jau trešo dienu. atbildi vienu. bļe.
From:[info]baltie_zushi
Date:September 19th, 2008 - 12:33 am
(Link)
nu man pietika ar pieņēmējas ģevuškas atbildi uz jautājumu "vai varu izkonspektēt meistaram lietas būtību - mūsu meistari ar klientiem nerunā", lai saprastu iestādijuma būtību, bet diemžēl skarbā realitāte ir tāda, ka neviens cits kantoris ar tā konglomerāta izstrādājumiem nekrāmējas, vismaz pa garantiju, un arī neesmu atradis censoņus, kas cirstu zivi kautvai par naudu arī garantijas laikā
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:September 19th, 2008 - 01:05 am
(Link)
vienīgais cilvēks, kurš tajā kantorī atstāja reāli kopengāgenu iespaidu, bija zaķis pieņēmējs martas ielā. meistars tur slimo, bet zaķis fiksi apķērās, ka lai arī mana modeļa displeja nav noliktavā, der arī cita modeļa displejs, kurš ir merķeļa ielā, kā vēstī datu bāze.

ar to arī pozitīvā daļa beidzās. merķeļa ielas meistars bija izgājis pusdienās, un pieņēmēja vai nu nesaprata, vai neņēma pierē manu teikto par cita modeļa displeja derīgumu (bļe ka nepierakstīju to modeli). sarunājām, ka sagaidīs telefončegs meistaru un tad jau zināsim. lūk, tas bija pirms 3 dienām. nākamajā dienā viņi pusdienās aizgāja kopā un kantori aizklapēja.
From:[info]baltie_zushi
Date:September 19th, 2008 - 08:04 am
(Link)
3 dienas !!! tu uztraucies par TRĪS dienām ??? tur cilvēki nedēļām gaida savus teļefončegus
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:September 20th, 2008 - 08:18 pm
(Link)
es varu arī nedēļām gaidīt telefončegu, bet nu joptvaimaķ ka 3 dienu laikā nevar pateikt to, kas būtībā bija jāpasaka minūtes laikā pie iesniegšanas!

hackers counter system