zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[Nov. 6th, 2007|04:38 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[muz |efterklang - caravan]

pēc publikas pieprasījuma here comes the atskaite par efterklang uzstāšanos un citiem elpu aizraujošiem notikumiem izbraucienā uz pārjūriju.

izbrauciena mērķis, as stated where and when noone remembers, bija burvīgās dāņu grupas efterklang koncerts (uzliec manu mīļāko dziesmu no jaunā albuma un lasi tālāk). koncerts bija daudz lieliskāks, nekā biju gaidījusi. ierakstos tas viss skan vienkārši smuki, toties koncertā - spēcīgi. uz steidža deviņi cilvēki, pie miķiem seši vokāli divās vai citreiz trijās balsīs, daudz smalku stīgu un grabināšanas, bet ar pamatīgu draivu un neviena 4/4 ritma. zviedru publika gan tradicionāli uzrādīja apskaužamo spēju nedejot un sevišķi arī nešūpoties, bet pavilkās jau tāpat. toties mūsu kompānija šūpojās no sirds un uzkrītoši, ar ko pievērsa arī mākslinieku uzmanību un pēcāk saņēma komplimentus un uzaicinājumu uz tūres nākamo koncertu gēteborgā (neaizbraucām, tālu maita). mākslinieki man īpaši patika ar to, ka ir pietiekami jauni un nesamaitāti, lai ar neviltotu interesi no steidža aplūkotu katru klausītāju un ieskatītos viņam acīs.

skats uz mazu gabaliņu steidža:


pārējo laiku aizņēma smagi pienākumi - ēst, gulēt un katru dienu dzirdīt stoķenes latviešus ar balzamu. elpu aizraujoši, vai tad neteicu? īpaši atzīmējamas no tā visa būtu 2 lietas:

svecīšu vakars, kad visos kapiņos (arī vecos un mazos un pie pilsētas centra baznīcām) ļaudis nāk un iet un liek ziedus un svecītes visur vienkārši tāpat. arī ļoti daudz jaunu cilvēku.

brunch (nevis brunču, bet garo brokašķu cik lien) tradīcija vīkendu rītos līdz kādiem trijiem četriem. mēs apmeklējām vienu tādu vietējā teātra bārā (tas tāpēc, ka atrodas teātrī), kur vēdera piekrāmēšana pie īstena zviedru galda ir apvienota ar viegli pacilājošu džeziņu klavieru un kontrabasa izpildījumā. obligāti ieviešama tradīcija mūspusē imho.

that's all folks. for now. nākamnedēļ par 65daysofstatic, trans am, the sea and cake, adult, ktl un tortoisi. un vēl kādām astoņām grupām.
linkpiemetināt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]mandariina
Date:November 6th, 2007 - 05:33 pm
(Link)
KO lūdzu???
par "65daysofstatic, trans am, the sea and cake, adult, ktl un tortoisi"?
Tu nopietni runā?
[User Picture]
From:[info]ulvs
Date:November 6th, 2007 - 06:12 pm
(Link)
...
[User Picture]
From:[info]mandariina
Date:November 6th, 2007 - 11:14 pm
(Link)
viss, ko varu pateikt - bļā!
es tad būšu portugālē.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:November 7th, 2007 - 11:07 am
(Link)
a portugālē fooorši. atved man pudelīti favaios :)
[User Picture]
From:[info]prtg
Date:November 6th, 2007 - 11:38 pm
(Link)
abet.. kā tad es?
From:[info]fanija
Date:November 6th, 2007 - 07:18 pm
(Link)
Vai es jau Tev ko teicu par Tavu nenogurdināmību?;))
From:[info]marta_trauma
Date:November 7th, 2007 - 12:51 am
(Link)
vo, iekritu (jau otro reizi). intereses pēc novilku to dziesmu. un tagad jau otro stundu sēžu ar diviem albumiem ausīs tumsā un kratos.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:November 7th, 2007 - 11:22 am
(Link)

hackers counter system