zaļā buržuāzija - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

May. 11th, 2016|05:46 pm
unpy
Vari būt vīlusies vai nošmulējusies, man vienalga. Jo acīmredzami vai nu kļūdies, vai nu melo, vai, kas vēl skumīgāk, aplami pielieto sevis pašas piesaukto formālo loģiku, jo Tavs arguments "ai, tas tik tā uzrakstīts, ka sievietēm jāpievērš īpaša uzmanība, tas tā ir tikai tālab, ka dokuments ir par sieviešu, nevis citām tiesībām" nav valīds. Vēlreiz citēju visu rindkopu:

"Konvencijas dalībvalstis tiek mudinātas piemērot šo Konvenciju visiem upuriem, kas cietuši no vardarbības ģimenē. Konvencijas dalībvalstis, īstenojot šīs Konvencijas noteikumus, īpašu uzmanību pievērš sievietēm, kuras kļuvušas par upuriem vardarbībai, kas saistīta ar dzimumu"

Un, nē, tas nav tā, ka, īstenojot šīs konvencijas noteikumus, dalībvalstis tiek aicinātas ievērot vienlīdzību un nav tā, ka, izstrādājot normatīvos aktus, varēs teikt, ka ir pievērsta īpaša uzmanība sievietēm, ja, piemēram, par sieviešu piekaušanu nebūs lielāki sodi, nekā par vīriešu. Un nav tā, ka šī konvencija ir spēkā tikai tikmēr, kamēr tu viņu lasi un nav tā, ka ir iespējama vēl viena konvencija, kurā būs ierakstīts "īpašu uzmanību pievērš vīriešiem", lai neiestātos juridisks kāzuss.

Un nevajag man tagad stāstīt, ka formulējums "šī konvencija pievērš īpašu uzmanību sievietēm" un "dalībvalstis pievērš īpašu uzmanību sievietēm" ir viens un tas pats, jo tas vienkārši nav viens un tas pats.
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.

hackers counter system