zaļā buržuāzija - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

May. 11th, 2016|04:22 pm

ieva
kā jau tev norādījā hedera cita starpā, šis ir instruments, kas pievēršas ļoti konkrētu problēmu risināšanai, tostarp aprakstot un definējot šīs problēmas to pastāvēšanas, t.i., attiecību un sociālkulturālajā kontekstā. citiem vārdiem - šis dokuments diferencē un fokusējas uz konkrētu problēmu loku tieši tāpat kā to dara jau minētā konvencija par bērnu tiesībām.

pavisam vienkārši un uzskatāmi tavam iebildumam var pieiet šādi: ikviena konvecija iesākas ar tās pamatpozīcijas definējumu dažādu pamatpieņēmumu, tostarp saistīto starptautisko tiesību aktu uzskaitījuma formā - "ievērojot to un to", "apzinoties, ka", "pieņemot, ka" utt. šai daļā starp citu, papildus atsaucēm uz vispārējo cilvēktiesību aizsardzībai veltītiem dokentiem, skaidri un gaiši ir teiks: Recognising that domestic violence affects women disproportionately, and that men may also be victims of domestic violence. tātad tevi uztraucošais apsvērums jau no sākta gala IR iekļauts un ņemts vērā šīs konvencijas izstrādē!

taču vienlaikus šis instruments fokusējas uz specifiski sieviešu tiesību aizsardzību, jo tajā aplūkotās vardarbības formas un prakses acīmredzot nav pietiekami diferencētas saistītajos dokumentos un/vai to ratifikācija aizvien nav nesusi nepieciešamos uzlabojumus šajās jomās. tas ir pretty much how legislation works, you know - problēmas pakāpensiki tiek izdalītas aizvien skaidrāk un adresētas aizvien tiešāk. specializācija 1.0

as to teksta interpretācija - tieši tālab tas iesākas ar šādu uzskaitījumu, jo visa tālākā interpretācija veicama no šajās pirmajās lapās definētās pozīcijas skatpunkta. pretēji centieni ir vnk misuse, ko citādi dēvējam par tendenciozu lasījumu. un dēvējam to par tādu tieši tālab, ka tanī saskatāma tendence, kas uzskatāmi nesakrīt ar teksta autora - šai gadījumā eksplicīti definēto - pozīciju.
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.

hackers counter system