zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[Jun. 29th, 2014|03:10 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpiemetināt?

Comments:
From:[info]eermaniitis
Date:June 29th, 2014 - 04:07 pm
(Link)
galīgi nevēlos ieslīgt diskusijās par tēmu kurā nejūtos 100% drošs, bet pirms vilties hjūmankaindā derētu kāds videonovērojums ;) vai kāda aculiecinieka liecība
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:June 29th, 2014 - 04:19 pm
(Link)
nu pēc tavas uzstāšanās neizskatās, ka nejūties 100% drošs :) un vēl prasa no visiem videonovērojumus un pierādījumus! es pilnīgi pieļauju, ka ir puķkastes, kas var provocēt vārnas uz rušināšanos (piemēram, atrodas namu augšstāvos, neatrodas ļaužu pilnā vecrīgā uz bruģa, tiešām ir uzrušinātas un nav cieši noklātas ar augiem), un ir puķkastes, kas var arī neprovocēt. turklāt arī vārnu riebeklības ietilpst grupā "sīkas riebeklības", kur pretruna?
From:[info]eermaniitis
Date:June 29th, 2014 - 05:07 pm
(Link)
nu kā nelabojams sudzists esmu uz skaitli trīs gatavs noticēt vārnu riebeklībām tukšās pilsētas ielās agrās rīta stundās, kad nav cilvēku apkārt kā bomžu un citu naktsputniņu dabiskai vēlmei iznīcināt apstādījumus nevis ko savācot, bet nesistemātiski izmētājot pa apkārtni dēstus ;)

pretrunas nav ... riebeklības paliek riebeklības - tomēr noveļot tās uz bomāriem tiek definēts bezmērķīgs, nepamatots ļaunums, kamēr noveļot to uz vārnām var izlobīt zināmu lōģiku jo viņas, maitas, ir zinātkāras un pat rotaļīgas - nu tīri aiz intereses
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:June 29th, 2014 - 05:57 pm
(Link)
nevis bezmērķīgs un nepamatots ļaunums, bet plosīšanās/izlādēšanās aiz stulbuma gan. novērota pie cilvēkiem pietiekami daudz, lai neizbrīnītu. turklāt es nemaz nedomāju, ka ar šādām lietām izklaidējas bomāri, tiem ir cita fiška, daudz praktiskāka. bet bravūrīgi jaunieši, visu vecumu urlas utt, tie gan.

hackers counter system