zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[Apr. 11th, 2013|12:29 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpiemetināt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]ulvs
Date:April 11th, 2013 - 02:15 am
(Link)
stimulating indeed.

viņi bija zināma perfekcija (piedod par vārdu 'zināma', bet šeit tas te bija jāsaka): skaņas, toņi, ambience (ļoti laba un dārga aparatūra, piem., tāda jauna basa galva kā viņu basistam LV veikalā varētu maksāt ap 1600Ls), spēlētprasmes - neviens no power trio mūziķiem nebija underground (un ne tikai) grupām tipiskais "mūlis ar klibo kāju" (vai nu lohs, vai neprot spēlēt, vai lohs un neprot spēlēt, jo domā, ka prot; "neprast spēlēt" ir diskutabli, bet paliekam pie tā, ka diskutabli), kā dēļ grupa kaut kādā mērā apzināti tiek ierobežota kreativitātes un atvērtas pieejas jomā - un, apzinoties, ka ir un pastāv pirmie divi aspekti, tikai tad seko trešais un beigu beigās tāpēc galvenais - spēja darboties komandā un izmantot pieejamo aparātu, cilvēkresursu un prasmju kopumu, lai radītu ko grandiozu.

rakstu, ka "trešā ir galvenā", jo zinu tik daudz piemērus ar cilvēkiem, kuri solo instrumentu pārvalda ekselenti, bet, sanākot kopā kaut vai padžemot, viņi apjūk jebkura iespējamā iemesla dēļ; viņi neprot būt grupās, neprot teamworku. jo ir jāmāk mācīties un laika gaitā jāiemācās reizē nedusmoties un būt pretīmnākošam, lai izvilktu sava biedra pilno potenciālu (nekaitināt, iedrošināt, aicināt runāt, nekautrēties, paust idejas, lai arī varbūt viņš todien, nezinu, pateica ko sliktu, hehe).

šādu grupu ir ļoti maz. un man ir ļoti, ļoti žēl. arī sevis, jo es zinu, ka manī ir ļoti daudz, ko es varētu sniegt šāda tipa grupai. piedaloties. tāpēc klusībā gaidu, kad kāds domubiedrs iedomāsies, ka esmu pietiekoši neaizspriedumains (mani drīzāk tāpēc necieš; un tas ir ņirdzīgi, jo mūzikā naidam nedrīkstētu būt, t.i., cilvēkiem jāiemācās spēlēt kopā pat, ja otrs nešķiet simpātisks kā personība, jo "ģeniāli" cilvēki ir tendēti būt soc.idioti; es ar "ģeniāli" pat ne mazākajā ziņā norādīju uz sevi, bet ar idioti gan).

man reizē ir cerība, jo šī ir maza valstiņa, un varbūt kāds izdomās un piedāvās parunāties par to. man ir piedāvājuši parunāt, bet nekad par TIK dvēselisku mūziku un tās spēlēšanu, kā staer gadījumā. bet reizē man cerības arī nav, apzinoties, cik ļoti cilvēki fano par stiliem un žanriem. un cik ļoti vēlas būt kāds, kas viņi patiesībā nav.

hackers counter system