zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[Sep. 9th, 2012|08:34 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpiemetināt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:September 10th, 2012 - 12:11 am
(Link)
man no vilciena vieglāk atnākt pa taisno kājām nekā mest līkumus pa metrolīnijām ar pārsēšanos.
tas atpakaļceļš mani satrauc precīzi pa minētajām pozīcijām, vienbrīd apsvēru iespēju palūgt korporācijai nobukot vairākas somas atpakaļceļā, bet tā kā tā būtu 5 kg atšķirība, tad tomēr neiespringu.
[User Picture]
From:[info]crescendo
Date:September 10th, 2012 - 12:28 am
(Link)
Un tu.. 20kg mugursomu uz muguras varēsi pastiept? Vispār, nezinu, ja 20kg mugursomā nav problēma, tad droši vien arī ar čemodānu nav.

Principā, ja attālums ir kājām ejams un nav vajadzīgi metro pa vidu, tad ar riteņotu čemodānu būs vieglāk.

Ar čemodānu ir grūti tikai metro - un, vispār, atcerējos kāpēc. Man ir ē... bail braukt lejup pa eskalatoru. Jo īpaši ar čemodānu. Un trepes ne vienmēr ir opcija/trepes ar čemodānu _ir_ grūti, ja garākas par pakāpniem pārdesmit..

Starp citu, vēl viens aspekts 'rokas bagāžā - mugursoma' - es tai mugursomā visu elektroniku lieku. Kaut kā liekas, ka laptopam un kindlam lielākas izdzīvošanas iespējas ir tieši tai mugursomā - a ja tev mugursoma ir nododamā, tad kur dzīvo tavs laptops?
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:September 10th, 2012 - 12:35 am
(Link)
čekojamajā bagāžā vērtīgas elektrolietas?! runčuk, nemūžam! to tak mētā un dauza un ver vaļā un velk ārā. esmu redzējusi gan kā lidostā aiz stikla sienas vēl tikai pa ceļam uz bagāžas piegādi džeki uzlasa miljonu lietu čemodānā, kurš pamanījies atvērties, gan ceļabiedram ir nopizģīta fotokamera, kura nejauši bija atstāta lielajā somā.
un mugursoma, tas ir 50 litru liels items, kurš sevī ietilpina visus vajadzīgos kilogramus un kuru attiecīgi nodod bagāžā, ja es te esmu saputrojies un kaut kā ne tā izteicies. rokas bagāžai paņems kaut kādu citu somu, ikdienas izmēra vai varbūt bārbalas rokas koferīti (kaut gan sliecos uz kaut ko tieši laptopa izmērā)
un mani reāli mulsina jautājumi "vai varēsi panest 20 kg" - dāmas, tas taču nekas nav. es arī turpceļā tur drošvien kādus 10 kilo varēšu sabāzt, skrienamās kedas man vieglas kā pūciņas :)
[User Picture]
From:[info]crescendo
Date:September 10th, 2012 - 01:12 am
(Link)
Nu, ja reāli esi skraidījusi apkārt pa pilsētu ar 20kg uz muguras, tad visu cieņu :) Es esmu švaks zvēriņš un man pēc tam ļoti sāp ķepiņas.

hackers counter system