|
[Aug. 29th, 2011|09:35 pm] |
|
|
|
Comments: |
vasara jau cauri, nu baltvīns no ēdienkartes pazudīs uz kādu laiku :)
Nūū, tie ir tādi nepamatoti aizspriedumi, no tās pašas sērijas, ka ziemā nedrīkst ēst saldējumu. Tajos FR reģionos (arī Savojā, jā), kas pazīstami galvenokārt ar savu baltvīnu, ļaudis baltvīnu triepj iekšā cauru ziemu un nemaz neaizdomājas, ka tā neklātos.
pasargdies, es jau tik pēc sevis spriežu. vasarā nemaz tā nevelk uz resnu malbeku, ziemā gan.
Bet sarkanvīni jau ne vienmēr ir resni un trekni. Piemēram, glimba toč nav :) Vai tie retie Savojas sarkanvīni, ko viņi tur taisa, ar drīzāk aprakstāmi ar tādiem vārdiem, kādi parasti rezervēti baltvīnam.
Bet tā, protams, ir matu skaldīšana. Un es jau ar neesmu palicies par franču vīna snobu -- es joprojām vīnu dzeŗu tāpēc, ka garšo, nevis tāpēc, ka viņš tik lieliski izsaka attiecīgā terroir dziļāko būtību.
uzrādiet, lūdzu, to jūsu glimbu, citādi tukša muldēšana vien sanāk :)
![](http://www.vin-cuisine-eleclerc.com/var/ezwebin_site/storage/images/les-bib-r-et-les-cubis/les-roses/vin-de-pays-de-l-herault-5l/17304-1-fre-FR/vin-de-pays-de-l-herault-5l_articleimage.jpg) Šitā te apmēram. Neviens dzīvajā sastopams eksemplārs gan nav pa rokai, entuziastu bars sen iztukšojis. | |