zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[Jun. 28th, 2011|01:22 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpiemetināt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:June 28th, 2011 - 10:49 am
(Link)
ja brauc pa ietvi, tad atstarotāji būtībā ir vajadzīgi tikai tie, kas spieķos, jo ar auto ceļi krustojas tikai šķērsojot brauktuves, un tad tos redz (protams, ja ir ieslēgti lukturi). bet kāds acu kontakts ar vadītājiem uz brauktuves? tur taču vadītāji tevi redz tikai no mugurpuses, kamēr pabrauc garām. es saku, es to zaķi būtu notriekusi vienārši tāpēc, ka nebūtu pamanījusi, kamēr jau nebūtu par vēlu.
[User Picture]
From:[info]kemune
Date:June 28th, 2011 - 10:57 am
(Link)
Ar tiem, kas aizmugurē, ir skaņas kontakts, un, ja vajag, atskatos. Tas viss notiek instinktīvi, un nav bijusi tāda OMG sajūta, lai gan labi zinu, kā ir būt autovadītājam un kā ir būt velosipēdistam, un kurš ko redz. Es gan te runāju par braukšanu a) dienā b) naktī pa pilsētas apgaismotām daļām. Ja pa pilsētas tumšajām daļām, tad tur vispār bez luktura var zobus izsist, savukārt, ja ir lukturis, tad viss pārējais arī atrisināts.

Nu paga, cik bieži auto brauc 50 cm no brauktuves malas? Vai kalpakenes gadījumā no kreisajā malā novietotajām automašīnām?
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:June 28th, 2011 - 04:37 pm
(Link)
exactly, lai apbrauktu saparkotās mašīnas, drosmīgajam neredzamajam zaķim bija jābrauc krietni manā joslā. un kreisajā pusē neviens arī baigi negaida velosipēdistu parādāmies "a es te rātni piedalos satiksmē". manuprāt ir nolaidīgi pret sevi un nepieklājīgi pret citiem nelietot vismaz gaismas diodi, nekādus jau tur baigos lukturus nevajag.

hackers counter system