zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[Jan. 14th, 2006|05:31 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpiemetināt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:January 15th, 2006 - 09:29 pm
(Link)
eksperiments īpaši piemērots vegāniem un dabīgiem ērlīraizeriem, tā es nopratu. palasies [info]tumsone, viņa šito izmēģina dzīvē, jau otro dienu :)
[User Picture]
From:[info]prtg
Date:January 15th, 2006 - 09:48 pm
(Link)
Man gaļa neriebj, bet atkarība ir apmēram tāda pati kā no cigaretēm, proti atļaujos ~1 reizi 2 dienās un tikai tad, ja sagribas ļoti. Ja atvērsies komūna, count me in.

Tas vecītis pirmā mēneša pēdējā nedēļā paķēra klāt vēl arī spiesto sulu diētu. Esot vēl foršāk. Frīks. Bet kaut kas tajā ir.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:January 15th, 2006 - 10:26 pm
(Link)
tāda dzīves pagarināšana sanāk. mīnusi gan tādi, ka tas režīms jāievēro visai stingri, tāpēc imho nav savienojams ar darbu/skolu tradicionālajā izpratnē. laikam arī slimot nevar atļauties, tātad jābūt veselam kā rutkam.
[User Picture]
From:[info]prtg
Date:January 15th, 2006 - 10:57 pm
(Link)
Man šobrīd nav tādu faktoru, kas mani formāli atturētu. Pirmais mēģinājums nesekmīgs - nevarēju aizmigt. Eju pie draugiem skatīties filmu, varbūt ar otro sanāks labāk, tikai nezinu, ko es ciemos iesākšu laikā no 2:30-6:00.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:January 15th, 2006 - 11:00 pm
(Link)
man kaut kā liekas, ka pirms šitādas štelles uzsākšanas ir vienreiz tā gruntīgi jāizguļas, un tad uzreiz jāsāk stingri ievērot režīms.
[User Picture]
From:[info]prtg
Date:January 15th, 2006 - 11:08 pm
(Link)
Tas tak ir pirmais attaisnojums to nedarīt, t.i. zaudējums jau mentāli, ne fiziski. Nu, kā vēlies, neviens jau nespiež. Bet ja nu tomēr, tad vecītis labi aprakstījis, kā no tā izvairīties. Es šito štelli tieši miega badā vislabprātāk sāktu, jo lai nonāktu līdz pirmajam agrajam REM ir jānonāk miega badā un spēku izsīkumā. Kas loģiski. Cik saprotu, tās parasti ir pirmās nedēļas beigas. Pēc miega bada tā būtu pirmā diena.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:January 15th, 2006 - 11:28 pm
(Link)
man tomēr šķiet, ka tādai visnotaļ nežēlīgai dresūrai (vismaz sākotnēji) labāk pakļaujas nevis novārdzis rumpis&prāts, bet labi atpūties un spēka pilns.
[User Picture]
From:[info]prtg
Date:January 16th, 2006 - 06:45 am
(Link)
Otrais mēģinājums sekmīgs tikai daļēji. Piecēlos 5 minūtes pirms paredzētā laika, tikai nogulēju arī visu starpperiodu, kopā 4h30min Pašsajūta - mundrs. Sapnis - bija īsi pirms pamošanās, lai arī saturu neatceros. Palīdzēja tas, ka fonā diezgan skaļi gāja vaļā fischerspooner.

hackers counter system