zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[Jan. 9th, 2006|09:08 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
atradu ar īsto brīdi, kad uz veikalu iet. tieši mūsu sētas galā uz stendes ielas jebšu centrālās štrāses notriekts tantuks. bļaušana pa visu pagastu - tantuka vecis, tāds krietnā ķirsī, brēc uz jauniešiem notriecējiem kaut ko neartikulētu, jaunieši pretī - ka nav ko jāiet pa pašu ielas vidu, turklāt bez atstarotājiem. citi jaunieši tup pie tantuka, a vecis planē pa ceļa vidu un bļaustās. tikām piebrauc ātrie.

atpakaļceļā no veikala ceļmalā tusē vairs tikai jaunieši, pīpē trīcošām rokām, mīņājas pa taciņu (jā, ceļmalā ir taciņa, pāris metrus nost no ceļa, aiz kokiem, es piemēram pa turieni arī pārvietojos, ņefig pa ceļu brist, turklāt pati taču arī šķūrēju mūsu jurisdikcijā esošo taciņas daļu). apjautājos, vai tantuks dzīvs. jā, dzīvs esot, bet škrobe pašiem baigā, sirdsapziņas pārmetumi, bet ko tu padarīsi tādam pa ceļa vidu planējošam tumšam objektam.

kāda morāle? mīļie draugi, steidzieties lēnām, un lietojiet atstarotājus. bez jokiem, ibio.
linkpiemetināt?

Comments:
From:[info]pitchforks
Date:January 9th, 2006 - 09:15 pm
(Link)
Man uzreiz prātā šitā quote no presītes =

skatos zinjas - tur saka, ka gaajeejiem jaalieto atstarotaaji, jo pagaajushajaa gadaa starp notriektajiem gaajeejiem lielaakajai daljai atstarotaaju neesot bijushi. tiehi taa tur arii saka.

naak praataa veel visaadas lietas, kas nebija lielaakajai daljai notriekto gaajeeju - sambrero, graabeklis, sfigmomanometrs, izpletnis utt.

:D
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:January 9th, 2006 - 09:19 pm
(Link)
joks, protams, labs, es jau kaut kad par viņu nosmējos. bet nu realitāte ir pietiekami drūma. es negribētu, lai (tfu tfu tfu) tevi kaut kur berģos notriektu beigtu, bez atstarotājiem, toties ar grābekli, izpletni un sombrēro, godavārds. skaidrs?
From:[info]pitchforks
Date:January 9th, 2006 - 11:59 pm
(Link)
Apkrāvušos ar visiem tiem daiktiem mani noturētu par pīlādžkoku :D.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:January 10th, 2006 - 12:00 am
(Link)
tipa tā, ka pabaidītos ieskriet, ka neapskādē autiņu? :)

hackers counter system