zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[Jun. 26th, 2010|12:34 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
eu, a esiņa bano par neglaimojošiem komentiem?
tipa šitādiem
http://klab.lv/users/crocodile_elza/240946.html
tur tā diskusija bij izvērtusies visai laba, turklāt bez nekā tāda, kāpēc būtu jādzēš ieraksts. es diemžēl varu rekonstruēt tikai daļu diskusijas, bet nu uzzināju daudz interesanta.
linkpiemetināt?

Comments:
From:[info]fanija
Date:June 26th, 2010 - 12:52 am
(Link)
tā kā drusku gribas paecēties?:)
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:June 26th, 2010 - 12:57 am
(Link)
es vispirms iekomentēju pie viņas un tikai pēc tam iedomājos, ka laikam tur ir saasināta uztvere ar ieradumu banot visus citādi domājošos. a tu redzēji to diskusiju darba komūnā? ļoti pieklājīga, ar valīdiem jautājumiem, bez uzbraucieniem vai rupjībām. bet nu tak bij jādzēš.
From:[info]fanija
Date:June 26th, 2010 - 01:27 am
(Link)
to diskusiju palasījos tīri tā pa diognāli. nu to, kas skaitās uzbrauciens, cilvēki saprot dažādi. ja es iestātos kādā organizācijā, lai vai kas tā būtu, tādu tēmu vispār neriskētu vērt vaļā, jo tad man būtu vislaik jākašķējas un jāstrīdas :)
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:June 26th, 2010 - 01:34 am
(Link)
nu mani šokēja tas, ka it kā domājošs cilvēks var ar vienu roku pārdot citiem "pasaules glābšanas" vīziju un tai pašā laikā uz jautājumiem par organizācijas šmucēm (protams, ka tādi jautājumi ir, ne jau visi aizpiļī uz šādu pasākumu, neievācot informāciju par to) var atbildēt ar personīgā labuma uzskaitījumiem un uzsvērt, ka lūk mani personīgi tās šmuces neietekmē. ja šī nav aprobežotība, tad kas ir?
[User Picture]
From:[info]losthighway
Date:June 26th, 2010 - 01:52 am
(Link)
Ja es no visām Latvijas partijām izvēlētos LPP, jo zinātu ka tā ir vienīgā kurā es vienīgajā kaut ko varētu panākt Latvijas labā (un man gribētos ko darīt tās labā), vai es satrauktos par teiksim Šlesera šmucēm?
Tas protams paskatoties no vienas puses, no tās pašas kura saka, ka jebkurš labs darbs izdarīts ar Mīlestību ir tā vērts. Līdz brīdim kamēr nesākas atkarība un patmīlība.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:June 26th, 2010 - 01:59 am
(Link)
viena lieta ir tava personīgā izvēle, ko iesākt ar savu dzīvi un partijas piederību, cita - vervēt lpp citus, izliekoties/ticot, ka šlesera un viņa šmuču nav. un vai tas, ka tu nezini citu bez lpp, nozīmē, ka to vienkārši nav?
[User Picture]
From:[info]losthighway
Date:June 26th, 2010 - 02:20 am
(Link)
Ticēt kaut kam cilvēciskam ir trakākais ko cilvēku suga ir iemācījusies, bet ticēt kādam augstākam mērķim ir vienīgais kāpēc cilvēku sugai vēl vispār ir vērts eksistēt. Tīri mans subjektīvais viedoklis.
Izlikšanos gan uzskatu par racionālu rīcību, jo citādāk taču pazustu darbošanās jēga. Labākā varianta no sliktākajiem atrašana arī uzskatu par racionālu un cilvēcisku rīcību.
Par vervēšanu ir cits stāsts un tas neliktos atbilstošs pie jebkura mērķa, jo kam vajadzēs, tas tāpat atradīs.

Bet lai nu kā ar labiem nodomiem ceļš uz elli bruģēts. Plus meituks ir jauns un iespējams kaut kas pietrūktt, paies vēl pāris gadi un kļūs par parastu mietpilsonisku pūļa sastāvdaļu. Kas iespējams ir vel miserablāk.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:June 26th, 2010 - 02:26 am
(Link)
es ļoti labi varu to saprast kā personīgo izvēli - uzlikt sev šķēršļus un tad tos pārvarēt, bet ieinteresēja mani tieši vervēšanas moments ar sludinājuma dzēšanu citādi domājošo dēļ.

varu tikai atkārtot to, ko rakstīju tur:
vārdsakot visiem, kuriem ko šādu kārojas dzīvē darīt, novēlu sameklēt citu iespēju. nav jau humana vienīgā organizācija, kas organizē pasaules glābšanu. ticu, ka var atrast arī tādu, kas to dara bez šmucēm.
[User Picture]
From:[info]losthighway
Date:June 26th, 2010 - 02:46 am
(Link)
Tev ir taisnība. Pats arī vakar padomāju pie tā ieraksta un tieši pie zināma herbārija iedarbības sapratu, ka:
Lai nu kā Afrikai tāpat nevar palīdzēt globāli, palīdzēt sev var tikai viņi paši. Varbūt vienīgi rādot piemērus, ka var arī savādāk...
Reizēm ir grūti aizstāvēt savu viedokli, un visvieglākais ceļš ir dzēst ierakstu un izlikties, ka nekas nav bijis. Protams vāja cilvēka pazīme, bet nu visi mēs reizēm esam vāji...
Organizāciju (jebkādu) bez šmuces nēsmu redzējis. Un ka tas ko kāds tur teica, ka daudz labo darbu iespējams labo sliktos. Nu it kā tā tam būtu jābūt...
From:(Anonymous)
Date:June 26th, 2010 - 11:33 am
(Link)
Tāda jau droši vien ir tā Dānijas posma esības jēga - domājošos atsijāt nost.

Bet, ja mēs sāktu tik kritiski pieiet visām lietām, tad mums taču nāktos nosodīt arī tos, kuri cibā atklāti par šķēli aģitē? Pat, ja tie būtu visādi citādi cienījami cibiņi? Un to taču mēs negribam, vai ne? ;) Tāpēc brīvību esiņai!
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:June 26th, 2010 - 01:25 pm
(Link)
haha liki atcerēties senu saukli "brīvību āfrikas badacietējiem!" :)
un labāk ir lietām pieiet kritiski, nekā nekritiski.

hackers counter system