zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[Jun. 22nd, 2010|09:31 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
betnujā, ja man jādomā par jāņiem (ko darīt ir ļoti maz laika starp futeni, vīnu un amberas hronikām), tad, ja godīgi, es tuvākajā pusgadā neredzu labāku laiku, kad rāmi un mierīgi, darbu netraucētam, paslaistīties pa mājām un beidzot noskatīties going postal (visiem pateicu, visi ir redzējuši, tik es viens tāds sērdienītis), blackadder back and forth un varbūt pat visus trīs matriksus.
linkpiemetināt?

Comments:
From:[info]divi_g
Date:June 22nd, 2010 - 09:36 pm
(Link)
Aha, Going Postal bija okei; nesaprotu, kā es neesmu redzējis Blackadder Back And Forth; Matrix pirmā daļa rullē ka trilleris, bet kopumā ir no Platona nosperta un pārmudrīta figņa, vot :)
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:June 22nd, 2010 - 09:42 pm
(Link)
blackadder back and forth figurē kā blackadder 6 lielajā blackadderu bundulī, kas torrentos. vienam darbdienas vakaram bija par garu, tad nu ir atlikts uz nezināmu laiku. ceru, ka vairs ne ilgu :)
un visus matriksus ir tiešām drusku bailīgi skatīties, jo ja pirmais ir lielisks trileris un man ļoti mīļš kino (esmu redzējusi kādas vismaz 30 reizes un zinu no galvas), tad pārējās daļas visu pareizo mītisko ainu izpurgā. bet nu maratons paliek maratons.
From:[info]divi_g
Date:June 22nd, 2010 - 09:52 pm
(Link)
Tajā bundulī, kuru es skatījos, pasākums beizās ar WWI. Tā kā vilkšu atsevišķi :)
Nu, imho šamie tomēr pārāk spiež uz specefektiem, jo es pirmo daļu skatījos kaut kādā sapurgātā, n-reizes rakstītā VHS, kurā daļēji bija pārrakstīta pa virsu LNT brīvdienu nakts programma (pie tam ne tā labākā!), aiz kam man šamais likās diezgan liels šits un pat trillera jomā man Termanitōrs II un Total Recall liekas esam labāki ;) Vēlākā noskatīšanās viedokli īpaši neuzlaboja, ja atskaita to, ka atainojumu par moderno šaujamieroču spēju nodarīt bojājumus ēku strukturālajiem elementiem es atzīstu par patiesu esam ;)
From:[info]spicausis
Date:June 23rd, 2010 - 12:58 am
(Link)
Nene, Matriksam nav turpinājumu, Matriksam ir tikai viena daļa. Un žēl, ka neviens nav uzņēmis Matrix-2, jo būtu interesanti un lieliski.

hackers counter system