|
Apr. 13th, 2010|10:38 pm |
ar saldo protams feinšmekerīgāk. skābais tāds zemnieciskāks :))) a Tu, ko zupas nevāri un tajās nelej nekad saldo krējumu?
p.s. vēl viena saldā krējuma cepeškrāsns recepte. viens no vispār garšīgākajiem ēdieniem kādu esu ēdusi:
vāra kartupeļus līdz brīdim kad tie ir tādi pusmīksti. durot ar nazi iekšā iet, bet liekas cieti. nokāš, saber cepeškrāns pannā vienā slānī, pa virsu saber daudz, daudz gailenes, pārlej ar saldo krējumu, pārkaisa ar daudz, daudz dillēm un cep cepeškrāsnī tik ilgi, kamēr kartupeļi ir mīksti. sāli nevajag aizmirst arī. tagad gan galīga nesezona šim ēdienam, bet nu tie, kas bijuši čaklāki sēņotāji un, kam palielākas saldētavas, tie jau var mieloties ar šito vai visu cauru gadu :) |
|