Melanholy ([info]rainz) rakstīja,
@ 2009-03-22 13:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:angry
Mūzika:troksnis no gaiteņa, paldies KAKA/ALA

Akka/Laa
Vakar sēžot Spokos ieraudizju Tribīnes reklāmu nospiedu un nonācu pie rakstiņa par Akka/Laa un pilnīgi gribējās šos KAKA/ALA īpašneikus pietest pie staba, ja tā labi padomā šo lopu dēļ man pagājušajā gadā aizliedza darbā klausīties mūziku, nu vai zineit un tagad youtube klipus aizliegt??? are ya sick??? labprāt redzētu to advokātu kas viņus paņemtu priekšā un uzvarētu, labprāt būtu šis advokāts kas no šiem izspiestu n'tos miljonus.. lopi tādi..
brīvos interneta resursus kā youtube visā apsaulē izmanto cilvēki lai paspilgtinātu savus rakstus vai domas idkeinā un tagad arī to aizliedz??? kurš tad taisās no tiem lopiem maksāt šiem mūziķiem??? vai tiešām šie kaut santīmu ir mūziķiem atdevuši??? smagas aizdomas ka alas īpašnieks ir totāls lohs un anv dzirdējis ka internetā savtarpēji lapas nevar aizliegt izvietot to kas šiem patīk un tur tās autoratlīdzības tāpat nestrādā, jo vai tad šie tiešām meklēs autoru lai šim samaksātu???
KAKA/ALA liels un Dziļš Fui jums par jūsu sabeidrībai "noderīgo" darbu!!!
kaut jūs visi aizrītos no tiem miljoniem ko ievācat kabatā!!!!!!
Ja kādreiz kāds no KAKAs/ALAS atnāktu uz anu veikalu un gribētu ko noprikt es laikam neizturētu un liktu izvākties uzreiz!!!!
Fuck you KAKA/ALA!!!! izdrāzt jūs visos iespējamos caurumos lopi!!!!!



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?