raic ([info]raic) rakstīja,
@ 2006-01-23 02:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:kaa tad, jaa
Mūzika:U-God - Turbulence.mp3

nevaru aizmigt.

guleet uz plikas griidas kaa spilvenu izmantojot vecu jaku - tas man veel nebuutu nekas jauns, esam ruudiiti. bet par cik aughsmineetaas izriiciibas notiek vecmuteres istabaa, un vinja KRAAC - nu nesanaak. tad veel iesmeldzas veca - nu jau veca? - sirds vaina, un te nu es seezhu. viss juusu riiciibaa :P

vakars saakaas tipiski - ierodas teevs, nokriit virtuvee uz griidas. ierodas maate, nokriit istabaa uz gultas. hepiii femiliii back together. tiesa, turpinaajums nav tik veetrains, kaa parasti - kliegshana neaiznjem ne pusstundu, nekas/nekur netiek ap/pieviemts, trauki nepliist, teevs nemetas virsuu vecmuterei ar nazi, maate nemetas teevam virsuu ar cirvi, un es nemeeginu vinjus izskirt. tomeer bez jautriibas neiztiek - faktiski, jebkursh sevi cienossh pasaulee atziits cirks par manu gimeni buutu gatavs maksaat ieveerojamu naudu.., taatad - maate grib eest, kauko griez, iegriezh rokaa. tentereedama pa maaju apkaart, pielaista ar asiniim visu griidu. pasliid, paarsit galvu. uz manu aizraadiijumu, ka vajadzeetu mazaak dzert, es pretii - pilniigi bez maksas, ieveerteejiet cik izdeviigi! - sanjemu pusstundu garu populaarzinaatnisku lekciju "kaa deela piedzimshana/esamiiba man samaitaaja visu dziivi un kaapeec vinjam jaajuutas vainiigam". bet shis tas jau likaas dzirdeets. tad maate tika pasuutiita nahuj, un laikam izleema kaut nedaudz reabiliteet savu pashapzinju uz teeva reekina - konkreetaak, kameer shis streipuljoja uz tualeti, iesleedzaas istabaa un no iekshpuses dariija zinaamu, ka vinja "shkiraas" un ka lai shis vaacas no maajas aaraa. shis ievaacaas manaa gultaa un nu kraac 2 metrus no manis.

man vajadzetu nedaudz piestraadaat pie izteiksmes, mosh kauko piepushkjot, iemaaciities teatraalus zhestus un intonaacijas - un visas baabas buutu maneejaas, vinjaam vienk. paliktu zheel. vai arii es vareetu izdot kopotos rakstus ar shitadiem staastiem, par sapelniito naudu iepirkt porshu, un ariidzan tad rezultaats buutu taads pats, tiesa, nu jau pateicoties porsham. par kuru metodi balsotu juus? :D

man ir vienkaarshi noriebies dziivot pritonaa, un shii ir viena no reizeem kad es to skaudri izjuutu - peec 4 stundaam jaabrauc uz skolu, guleet gribaas, eest gribaas, nekas no mineetaa nav gaidaams :P un es pagaidaam neredzu shai probleemai nekaada risinaajuma.

ieshu tagad pastaigaaties - aaraa smuks sniegs, drusku piesalis, man ir pacinja cigareshu. man esmu es pats, un pacinja cigareshu, un tas nemaz nav peljami, un viss nemaz nav tik slikti.

--------------------------------------
ceru ka man piedos
mans mazais dievs
manus greekus lielos
:)



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?