raic ([info]raic) rakstīja,
@ 2004-05-03 19:06:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:uga uga uga
Mūzika:Mase - Breathe, Stretch, Shake.mp3

e30 - man vajag e30, es esmu addicted laikam. 325kto, luudzu. ar divaam durviim. jaa, jaa, droshi, var arii seedinaatu. ja jums ir forseeti, iesainjojiet divus, luudzu. nee, bez stuures pastiprinaataaja nee. es piemaksaashu par aadas salonu. blokja esamiiba tiks uzskatiita par priekshrociibu, kombinaacijaa ar getrag "achgaarno" - must have...

[noskan modinaataajs]

...jaa, der visas kraasas kuras ir "zoliidas". nee, tikai ne baltu, mees tachu saprotamies, vai ne? ar aadu apvilkta triisspiekju stuure? nav slikti, lai gan mani ar to gruuti paarsteigt. nee, audisisteemu es uzstaadiishu pats, jums nebuus man vajadzigaas kombinaacijas nodroshinaashanai nepiecieshamo komponentu. aa, un veel svarigi ir lai butu recaro...

[atnaak mutere, un ar bljavienu "nokaveesi skolu" iedod man pezdi. es atveru acis]

nopirzhos. dusmiigi. ir agrs riic, drapaks guust otru jauniibu kaukur rumbulas aarees, uz skolu jaakrataas ar autobusu. pusotru stundu. taapeec arii slapjie sapnji par tik netriviaalu tematiku.

[dzirdu, kaa blakusistabaa nopirzhas vecmutere, dievbijiigi.]

eju brokastot. aizeju. apskatos. ieduru dakshu 4 dienas vecaa, 2 litros tauku ceptaa kartupelii. uzpiipeju. iedzeru teeju no netiiras kruuzes.

"paldies mam, bija ljoti garshiigi".
"pizduj uz skolu, bljed, paskaties cik jau pulkstenis".

meeginu skuuties. nu, tas nekas - kaadreiz seneejos laikos cilveeki asins nolaishanu uzskatiija par zaaleem bezmazvai visaam slimiibaam.

uzpiipeeju veel, apgjeerbjos. paskatos spogulii, acumirklii nozheeloju shaadu riiciibu, bet nu jau par veelu. taads noshnjurcis, slikti noskuvies tipinjsh. nu ok, neba nu man uz sevi jaaskataas, mekleesim visur pozitiivo.

autobuss lidz riigai, riiga, autobuss liidz mezhaparkam.

[fanfaru skanjas, ieeju skolaa]

uuuuu. kautkaa nebiju pamaniijis, bet manaa kursaa ir daudz smuku meitenju. veel vairaak, ir paaris, kuru izskats liekas atziistams par smuku pat man.

vienam docentam ir smuka - hmm, dziivesbiedre, draudzene (?), kuru tas iekaartojis straadat skolaa.

lekcijaas es izmeeginu jaunu vielas apguves metodi - es ar vienu ausi klausos, un sho to pat pierakstu.

starpbriidis! kakao un piipeet.

braucu maajaas.

[maajas]

ieduru dakshu padzisushajos brokastu kartupeljos, vien zarinsh dakshai salokaas. uzpiipeeju, iedzeru riita teejas paarpalikumu. uzpiipeeju veel. iesleedzu muzonu - kaukaac nigers kauko gudri staasta par geto, gribas vinju uzaicinat kaadreiz uz brokastiim - lai tak cilveeks vismaz reizi paeed normaali. vel uzpiipeeju. eju pastaigaaties.

[iela, aptuveni 1 km no maajaam]

staigaajos, piipeeju, veeders saap, neatradis sev dienas gaitaa citu nodarboshanos. sak liit lietus. steidzos maajup.

[uz maajas sliekshnja]

lietus paarstaaj liit, paraadaas sauliite.

[maajaas, zhuustoshu drebju atmosfeeraa]

seezhu uz griidas, rakstu kaukaadu b-shit'u kaukada b-shit'iigaa zhurnaalaa. veeders laikam zaudeejis samanju, vairaak nesaap. jaaiet uzpiipeet.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?