raibulis ([info]raibulis) rakstīja,
@ 2003-10-14 10:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pagaajushaa nedeelja
Otrdiena, 07.10. Ap pusdienslaiku Aabolinjs atbrauce peec savaam mantaam, bet visas nepanjeema. Vakaraa satikos ar Dzintru. Seedeejaam Melnajā balzaamaa. Peec tam staigaajaam. 36 gadi., bet baigaa kjolka.

Treshdiena: 08.10. Vakaraa kursi "nauda - taas piesaistiishana un notureeshana". sadeva baigos maajasdarbus. piemeram 4 stundas staaveet vietaa kur garaam staigaa daudz cilveeku, un tad 3 stundas vietaa kur cilveeki maksaa naudu, un jaaveero savas izjuutas... taisiijaam meditaacijas. peec tam man bija noskanjojums un es meegjinaaju sakoljiit satikties ar Initu, bet vinja jutaas sagurusi. Teca ka vareetu sveetdien.

Ceturtdiena, 09.10. Aabolinjsh savaaca paareejaas mantas, bet arii ne visu. Atstaaja dziivoklja atsleegas. Satikos atkal ar Dzintru. Seedeejaam Terra Incognita un dzeeraam Dienvidaafrikas viinu. Kad iestaadiijums veeraas ciet, gaajaam pie manis. Raadiju vinjai fochenes. Vinja palika pie manis pa nakti.

Piektdiena, 10.10. jutos neizguleejies. Jana aicinaaja braukt uz Pokainjiem, bet man baigi negribeejaas. Neku neaizbraucu. Aizgaaju maajaas, izsleedzu mobiilo un aatri gaaju guleet.

Sestdiena, 11.10. Braucu pie vecaakiem. Vispaar lija, bet vienu briidi taa kaa paarstaaja, tapeec noleemu braukt ar velosipeedu, bet saliiju. Pie tam baigi steidzos, jo gribeeju paspeet sagaidiit lidostaa Ievu. Paarvilku sausaaks dreebes un aizbraucu ar auto uz lidostu sagaidiit Ievu. Sagaidiiju, aizvedu uz maajaam, savacu Aabolinjam nevajadziigaas mantas un pie vecaakiem. Pildiiju rakstiskos kursu maajasdarbius.

Svetdiena, 12.10. No riita nekaa iipasha. Turpinaaju pildiit maajasdarbus. Peec pusdienaa ar autobusu braucu uz centru. Skraidiiju pa veikaliem. Gribeeju nopirkt kurpes, bet veel neatradu par pienjemamu cenu kas patiktu. Nopirku tikai mates teeju :) Ieva atri atgriezaas no laukiem.

Pirmdiena, 13.10. Aizgaaju aatraak no darba. Nopirku kurpes. Tad gaaju stacijaa staaveet. Nostaaveeju no 18:22 liidz 21:25. pa vidu apeedu picu. noskanojums labs. bet maajaad Ieva bija saakusi vaakt mazgaashanai savu velju un ieraudziijusi ka palags manai gultai liecija par kaut ko liecina... un attieciigi vinjai bija uznaakusi histeerija. es gan pacentos nomierinaat, apgalvojot ka palags taads ir citu iemeslu deelj. beigaas vinja nomierinaajaas un bija tiiri sakariiga.

Shodiena. rakstu visu augstaak mineeto :)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?