raibulis ([info]raibulis) rakstīja,
@ 2003-10-04 22:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
piektdiena
no riita prasiiju Ievai kaa vinjai ir gaajis? vinja teica ka labi, pastaastiijusi maniem vecaakiem ko gribeejusi. izskatiijaas apmierinaata. pa celjam uz darbu saakaam kashkjeeties un izshkjiiraamies uz negatiivas nots.
piezvaniiju vecaakiem un prasiiju ko Ieva ir sastaastiijusi? teevs teica ka vinji ar mammu ir satraukti un krenjkiigi. cik nu iisaa telefona sarunaa vareeju meegjinaaju nomierinaat, pagriezhot situaaciju sev labveeliigaakaa gaismaa.
Jana atrakstiija ka esot jau pateikusi cilveekiem par braucienu. es aizrakstiiju ka pateizeejaa situaacijaa man kaut kur aizbraukt ar sveshiem cilveekiem izskatiitos ljoti slikti un ka es nebraukshu. vinja atrakstiija ka shamanis ir nikns un kaa vinjai neiet... peec tam veelaak, vai es nevarot naakossestdiem. teicu ka to vareeshu pateikt tikai peec situaacijas noskaidroshanas ar vecaakiem.
sarakstiijos ar Kristu no Tukuma un sarunaajaam vakaraa satikties. izraadaas vinja no piektdienas liidz sveetdienai ir Riigaa kursos par Linux. pirms pusdienaam Ieva atsuutiija mailu ar uzaicinaajumu iet uz filmu "man patiik, ka meitenei saap". man nekas cits neatlika kaa piekrist. bet vijnja atrakstiija ka lai es eju nopirkt biljetes, jo taas tiekot izkjertas. aizrakstiiju Kristai ka mees vareetu satikties aatraak, jo astonjos man cits pasaakums paredzeets. ejot puzdienaas iegaaju kinoteaatrii, bet biljetes jau bija izpirktas. peec pusdienaam par to uzrakstiiju Ievai. Kristai uzrakstiiju ka ar aatro satikshanos var nesaspringt. sarunaajaam satikties septinjos pie kongresu nama struuklakas, ko arii izdariijaam. aizgaajaam uz Mauriiciju. vinja ir matemaatikas skolotaaja. izraadaas ka aizraujaas ar datoriem. no izskata taada izpluudusi, uz atsuutiitajaam triis gadu vecajaam bildeem bija krietni smukaaka. man par vinju radaas priekshtats kaa par cilveeku kas uz dziivi raugaas diezgan reaalistiski, kas man mazliet liekaas garlaiciigi.
vakaraa maajaas Ievai pastaastiiju ka zvaniiju vecaakiem un tos mazliet nomierinaaju. tas Ievai nepatika un vinja gultaa veel ilgi raudaaja.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?