raibulis ([info]raibulis) rakstīja,
@ 2003-10-04 21:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
veel par ceturtdienas nosleegumu
aizsuutiiju iiszinju Janai ka man ir baigie meesli. vinja prasiija vai var paliidzeet. sarunaajaam satikties.
kad jau taisiijos iet aaraa, piezvaniija Ieva un prasiija cikos iet autobuss. pieturaa saraksts esot norauts. paskatiijos Inetaa sarakstaa ka vienam nupat kaa jaabuut, bet otrs iet peec stundas un desmit minuuteem. lai kaut kaa kaveetu Ievas braucienu pie maniem vecaakiem, no maajaam autobusu sarakstu biju savaacis un datorus izsleedzis. Ievai maajaas nebija izdevies tikt pie Ineta, jo kompi bija iesleegusi aatraak nekaa firewallu.
ar Janu satikaamies uz ielas stuura un gaajaam mekleet vietu kur paseedeet. pa celjam piezvaniija Ieva un teica ka autobus jau aizgaajis un ka vinja brauks ar citu, tikai nezinot kur kaapt aaraa un kaa aiziet liidz vecaaku maajai. teicu lai nomierinaas un nekur nebrauc. ar Janu aizgaajaam liidz "Chetri veeji". pretii manai skolai... nebiju tur bijis. kaut kaada publika diezgan skalji uzvedaas. atkal zvaniija Ieva un teica ka esot iekaapusi septiitajaa autobusaa un nezinot kur kaapt aaraa, aizbraukusi liidz galam, izkaapusi un tagad tumsaa nezin kur doties taalaak. meegjinaaju skaidrot, kur jaaiet. piezvaniiju vecaakiem, pateicu Ievas mobila telefona numuru un teicu lai iet mekleet.
taalaak pavadiiju Janu uz staciju, kur vinju gaidiija draugs. shii baigi nopriecaajaas ka es tagad buushot briivs un saaka mani meegjinaat pierunaat sestdien braukt uz Pokainjiem. vinja gribeeja lai es braucu ar savu mashiinu jo tad vareeshot panjemt liidzi veel kaadus cilveekus. teicu ka patreizeejaa situaacijaa tas neizskatiitos labi. kad izshkjiiraamies, vinja veel man suutiija vairaakas iiszinjas ar laba veeleejumiem un luugumie neatteikt braucienu.
aizgaaju guleet. Ieva atgriezaas, kad es jau guleeju.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?