raibulis ([info]raibulis) rakstīja,
@ 2003-09-28 13:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
nedeeljas otraa puse
ceturtdien vecaa Meeness peedeejaa diena. vajadziigs sarkans papiirs. veikalinjaa pie maajaam dabuuju tikai kraasainu kartonu komplektinju starp kuriem viens bija sarkans. pashaa vakaraa uzrakstiju uz taa ko neveelos, sadedzinaaju un nolaidu podaa.
piektdiena jaunaa Meeness pirmaa diena. no riita atrodoties veel gultaa uz baltas A4 lapas sarakstiju ko veelos. ieliku konvertaa un noglabaaju. noskanjojums bija labs, vieniigi ejot uz darbu Ieva ar savu attieksmi pret mani to nedaudz pabojaaja. biju noskanjots vakaraa ar kaadu satikties. visrealaak likaas Inita. lai arii vinjai vakaraa bija besis, jo draudzene esot noceelusi vinjas miiljaako, tomeer man izdevaas atrast pareizo piegaajienu kaa pierunaat satikties. laikam jau tam arii nevajadzeeja buut sarezhgjiiti, jo vinjai gribeejaas kaadam pasuudzeeties. satikaamies Hanojaa, kas ir netaalu no vinjas maajaam. shii ir otraa reize kad ar vinjas satiekos. vinja dzeera skruuvi. es viskiju ar kolu. pie vaarda tiku maz, paarsvaraa runaaja Ineta. kad Hanoja veeraas ciet, paarceelaamies uz Baromu un turpinaajaam dzert. kad arii tas aizveeraas pavadiiju vinju uz maajaam. bijaam normaali ienjeemushi. vinjas seetaa mazliet "pavaljojaamies", bet taalaak negaajaam, man buutu neerti iet vinjas dziivoklii kur gulj vinjas beerni un no riita paarodaas viirs. taa arii shkjiiraamies.
taalaak notika SAP...
sestdien pohas nebija iipasha probleema, lai gan kalnus gaazt arii negribeejaas. aizbraucu ar veljuku pie vecaakiem. bija jaapaarvar pretveejs. pa celjam no meistara panjeemu autinju. naacaas skjirties no 110Ls. it kaa jau tagad ripo labi. meistars prasiija vai negribot paardot. vinjam esot pirceejs. nee, jauns autinjsh man tagad nav prioritaate. paareejo dienas dalju atkopos.
shodien arii veel neko iipashu dariit negribaas, tikai eest, guleet un kaut ko apcereet savaa nodabaa... :)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?