raibulis ([info]raibulis) rakstīja,
@ 2003-09-19 19:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
piektdiena
vakar vakaraa izgaaju no besha :) atkal nevareeju uzreiz aizmigt. radaas ideja par coolo textu ko ielit oho. neskatoties uz to no riita pamodos jau seshos. noskanjojums labs :) noleemu tieshaam uztaisiit eksperimentu ieksh oho. pamodificeeju atbilstoshi anketu un ielikos TOPa. eksperimenta rezultaats pa visu dienu pagaidaam nulle, bet varbuut kas ilgi naak, tas labi naak ;)
Ievu laizh valjaa no darba :( kaut kaa galiigi viņai peedeejaa laikaa neiet. te chalis neveelaas buut uzticiigs, te no darba laizh valjaa. bet vinja esot jau noruudiijusies no visaam shitaam likstaam. es domaaju ka shaadaa situaacijaa ar veseliigu attieksmi var sasniegt kaut ko labaaku nekaa liidz shim. ja ir bijushas probleemas, kuras visu laiku velkaas liidzi, tad taas ir jaasaasina lai aatraak atrisinaatos.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dormeo
2003-09-19 21:17 (saite)
oho... neņem to nopietni

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]raibulis
2003-09-19 21:41 (saite)
dazhreiz nevar saprast ko njemt un ko nenjemt nopietni. tikai veelaak saproti, cik tas ir bijis nopietni, vai nenopietni...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]dormeo
2003-09-19 21:49 (saite)
nu jā, patiesībā, ieks oho es ar visām savām augstajām prasībām sastapu sev līdzvērtīgu cilvēku,tāpē teu taisnība, nevar tā vienkārši neņemt nopietni...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]raibulis
2003-09-19 22:04 (saite)
aa Tu par to!... apsveicu! :)
oho ir taads toolis, kura iespeejas tie kas to lieto liidz galam neapzinaas. neesmu sociologs vai statistikjis, mazliet esmu intereseejies par psihologjiju, bet man liekaas ka njemot paliigaa visas shiis zinaashanas, tur var atstraadaat diezgan efektiigu metodi kaa atrast tieshi to ko tu veelies. es meegjinu paskatiities uz procesu mazliet no augshas un atrast savu metodi... un tas ir interesanti :) lai gan arii pashi cilveeki ir interesanti :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?