raibulis ([info]raibulis) rakstīja,
@ 2003-10-26 23:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Otrdiena, 21.10. Vakaraa biju pie Janas nofotografet vinjas laazerus. Peec tam bishku pastaigaajaam. Vinjas draugs gaidiija savaaa darbaa lai vestu uz maajaam.

Treshdiena, 22.10. Jana atnaaca uz Visbiju, kad es tur eedu vakarinjas. Stundu pljaapaajaam.

Ceturtdiena, 23.10. Pusdienslaikaa satikos ar Ivetu. Pusdienojaam Alus seta. Nav tik pievilciiga kaa uz fotografijas. Bet es biju paarnjemts ar vinjas uzrakstiito par piedziivojumiem Zviedrijaa ar somu koleegjiem...

Piektdiena, 24.10. Ieva izvaacaas no mana dziivoklja.
Vakaraa aizgaaju atkal pie Janas uz darbu. Uz iisu briidi uzlikt PowerPointu. Sakaraa ar Ievas izvaakshanos noskanjojums mazliet nomaaksts. Bishku neveikli sanaaca ar to buchoshanos. Bet es steidzos taalaak uz randinju ar Sarmiiti. Jana bija beediiga ka tik aatri eju prom. Vinjai it kaaa pavairaak laika, jo draugs njemoties ar mashiinu.
Sarmiite izraadijaas tipiska resniite ar nobarotu rozhu. Paseedeejaam Puutveejinjos.
Maajaas tukshums. Gultai matracha nav. Vel iedzeeru un saaku apzvaniit idividuaales, bet neviena necelj. Sazvaniiju Gjertudes 91. Tur arii nonaacu... Cieshami.
Maajaas guleeju vidusistabas gultaa.

Sestdiena, 25.10. Kaa par briinumu nav nekaadu pohu. Aizgaaju uz darbu pielauzt tiikleni zem Linux. Neaizgaaja, ieliku citu. Peec tam aizbraucu pie vecaakiem. Noguleeju no pussesiem liidz pusdevinjiem. Noskatiijos kompii filmu "Kaa pazaudeet puisi 10 dienaas".

Sveetdiena, 26.10. Iepirkshnaas. Atvedu atlikushaas Abolinja mantas un veco putekljsuuceeju. Pusdienas, 3 stundas noguleeju. Saakumaa domaaju seshos braukt atpakalj, bet baigais slinkums. Aizbraucu pirms astonjiem. Ljoti minimaali pakaartoju maaju. Nomazgaajos un meegjinaaju kraasot matus ar zheleju. Rezultaata nekaada, viss izmazgaajaas aaraa. Nezinu ko netaa izdariiiju. Varbuut man mati taadi kraasu neuznjemoshi.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?