raibulis ([info]raibulis) rakstīja,
@ 2003-10-19 18:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Otrdiena 14.10. no riita nevareeju izliist no maajaam. natceros ko tur dariiju tik ilgi. kad izgaaju, noleemu apmest loku un paskatīties cik maksaa binoklis Canon 15x50 IS Elko foto veikalaa, lai gan jau kaadu stundu kaveeju darbu. aizskreeju pa taalu un nejaushi satiku uz iekas Dzintru. Vinja man sāka stāstīt kur bijusi, ko dariijusi. taa kaa es jau kaveeju darbu, tad kratiijos valjaa. vinja saaka skuupstiities. kaut kaa neerti taa uz ielas... tiku prom un iegaaju veikalaa. tur bija tikai binoklis 15x45 IS, un cena virs 500Ls :( Sakataa nopirku lietussargu. automaatiski gan izvelkaas, gan saraujās.
vakaraa naudas kursi. bet nekas iipashs shoreiz.
Dzintra atrakstiija iiszinju, ka paluugusi dievinju, un re, satikusi mani uz ielas. es vinjai atbildeeju ka dievinjsh vinju miil un ka mana draudzene ir bijusi dusmiiga par to ka kaads veel ir guleejis manaa gultaa.

Treshdiena 15.10. nu saakaas... Dzintra uz manu iiszinju atreagjeeja negaidiiti negatiivi. izraadaas ka vinja muusu attieciibas ir njeemusi nopietni. spriezot no vinjas imidzja un uzvediibas biju pilniibaa paarliecinaats, ka vinjai gadiijuma sakari ir ierasta
lieta, bet tagad iznaak ka vinja ir kaartiiga meitene kuru es esmu nelietiigi izmantojis :(

Ceturtdiena. 16.10. veel iipashu noziimi Dzintras neapmierinaatiibas pilnajaa iiszinjaam nepieshkjiru...

Piektdiena. 17.10. no riita kopaa ar Ievu ejot aaraa no dziivoklja panamu ka uz manaam durviim kaut kas uzliimeets. fiksi norauju, sanjurcu un iebaazhu kabataa. Irva prasa lai paraadu, bet es nee un nee. darbaa izlasu. fignja kaut kaada, it kaa man, it kaa kaadai citai sievietei, kuru es taa pat it kaa buutu piemuljkjojis ieprieksheeja naktii. sapleesu un nolaidu podaa. saaka naakt iiszinjas ar draudiem aprakstiit durvis... pusdienslaikaa aizgaaju uz maajaam paskatiities. ar durviim viss kaartiibaa, bet uz paskastiites uzliimeeta sarkana sirds ar uzrakstiem un veel lapinja liidz pusei pastkastiitee, no kuras saprotu ka naktii mani kaads var trauceet. abas lapinjas savaacu, bet diemzheel neatveeru pashu pastkastiiti... turpina naakt iiszinjas ar arvien lielaakiem draudiem par paarsteigumiem pie vecaakiem un pirmdien darbaa. izsleedzu mobiilo ar Okarti un liidz shim neesmu sleedzis iekshaa. metiishu to Okarti vispaar aaraa. vakaraa atnaaku maajaas, aviizes no pastkastes jau iznjemtas. Ieva iznjeemusi. skatos vai nav kaut kas aizdomiigs uz galda vai Ievas uzvediibaa. it kaa nemana. paargriesu durvju zvanam vadu. visu vakaru jutos suudiigi.

Sestdiena. 18.10. Taisos braukt pie vecaakiem. iisi pirms ieshanas prom Ieva pasaka ka brauks liidzi... man pofigs, ja jau man tagad neiet, tad neiet... nopeerkam kuuku un aizbraucam. mammas nav maajaas, tikai teevs. piezvana mamma, uzzinaajusi ka Ieva ir pie mums sakaas izraazhu starplaikaa ieiet manaa dziivoklii. Ieva man saka ka labaak runaas ar mammu un taisaas atpakalj uz centru. teevs taisaas ar mani braukt iepirkties. prasa Ievai vai brauks liidzi vai paliks maajaas par saimnieci. peec minstinaashanaas Ieva saka ka vispaar jau atbraukusi atvadiities. ka ieshot prom citur dziivot, un ka es vedot uz maajaam sveshas sievietes u.t.t. teevs beediigs. sakam ka lai Ieva kaapj mashiinaa, aizvediisim liidz transportam. labi, piekriit. mashiinaa uzzinu ka vinjai ir kaada veestule. skaidrs ka no Dzintras. bet neko vairaak neteikshot. aizvedam liidz tranvajam. izraadaas ka to veestuli vinja nav lasiijusi, tikai saakumu. tur kaut kas par sex pakalpojumiem un it kaa iekshaa vareetu buut nauda... atnaak tranvajs un Ieva aizbrauc. teevs par briinumu sho jautaajumu necilaa, tikai uzprasa kaa man pasham liekaas, vai ir labaak ka Ieva iet prom, vai ja vinja paliktu. saku ka maums tagad vajag vienam no otra atpuusties un veelaak vareetu meegjinaat atjaunot attieciibas. vkakaraa atbrauc mamma, bet nekaadas reakcijas. ceru ka varbuut nav gaajusi uz manu dziivokli.

Sveetdiena. 19.10. no riita brokastu laikaa mamma saak runaat, kapeec es vinjai esmu melojis, ka man nav nekas bijis ar citaam sievieteem. skau ka tad kad teicu veel nebija. nu mazliet parunaajaam, vinja nevar saprast kapeec izraadaas es taads esmu. visu laiku tik jauks zeens esot bijis... Ieva tik labi par mani ruupeejaas. re cik taas Internet sievietes ir biistamas, ka shaadas veestules suuta. vinja arii nav lasiijusi tur neko taalaa kaa pirmos teikumus. njemshot Ievu dziivot pie sevis. saku ka labi, lai njem... ar to arii mieriigi beidzm sho teemu. taalaakaa diena mieriiga, bet peec stundas braukshu uz centru...


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?