Позитивный человек ([info]hmmm) rakstīja,
Rodas iespaids, ka tiek meklēts produktu attīstības vadītājs & dizainers & konstruktors/materiālu speciālists, 3 in 1. Gandrīz kā WestCoastCustoms auto tjūninga komanda vienā cilvēkā, tikai priekš bērnu spēļu laukumiem.

Diez vai par Ls 600 atradīsi to visu vienā cilvēkā un pat izskatās, ka problēma nav naudā, bet komandas nepieciešamībā un pienākumu sadalē / specializācijā, jo katrai funkcijai vajadzīgs atšķirīga profila un pieredzes darbinieks. Imho, drīzāk jāveido komanda ar speciālistiem (tehniskais konstruktors un materiālu speciālists varētu vēl būt 1 cilvēks, bet ar pavisam citu pieeju darbam nāks radošais dizainers ar vīzijām) un vienā brīdī jāpieņem tai komandai vadītājs, kas dresēs abus speciālistus, breinstormos ar abiem pie viena galda un ģenerēs praktiski realizējamas un iespējami pieprasītas vīzijas Tev kā biznesa attīstības vadītājam, kuram jādomā par tirgiem un klientiem, kam to visu uzģenerēto realizēt.

Sliecos domāt, ka vispirms būtu jāpieņem darbā tehniskais rasētājs un materiālu speciālists, bet dizaina izstrādei jāatrod freelanceris, kam maksā par katru projektu vai skiču skaitu. Ja resursi ir tik, cik ir, un algas ikmēneša budžets ir Ls 600, tad pašam vien būs jāseko līdzi tirgus tendencēm un jāvada speciālistu(-a) komanda.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?