raamizzz ([info]raamizzz) rakstīja,
@ 2003-10-21 23:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
par sho un to
tiko atvilkos no darba. taakaa no vienas puses vajadzeetu uztaisiit kaut ko eedamu, bet no otras jaaiet guleet, lai riitdien vareetu laiciigi piecelties un pirms darba pamaaciities. btw biju domaajis, ka no riita iet uz lekcijaam (maaciities tajaas) un oeec tam iet un darbu buus vieglaak, bet juutu, ka man jau saak paraadiities probleemas ar darbiem kuri man buus driizumaa jaanodod.
beidzot bija pilnveertiigas briivdienas (5,6,7dienas) kuraas atljaavos neko nedariit. biju laukos un secinaaju, ka leetaak un labaak i nelietot alkaholu!!! :) btw to es secinaaju 6dien no riita :P


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kic
2003-10-22 00:10 (saite)
nau ne leetaak ne labaak... ja nelieto alkoholu taapat tach maajaas neseedeesi vislaik, a kafija un teeja arii pikjo un kautkaa tik pat kaa shmiga [trust me - es jau kaadu ilgaaku briidi gandriiz nedzeru], 2ais alkohols tomeer dazhreiz labi nonjem stresu un njemot veeraa darba apstaakljus, i meen to ka viss nomoda laiks teu [da taapat jau kaa man] paiet skraidiishanaa, labaak tomeer kaadu dienu [var divas, triis] iedzert :))) ...rekaa man ajuki sanaaca , es vareetu lekcijas shajaa jomaa lasiit :))

(Atbildēt uz šo)


[info]raamizzz
2003-10-22 00:18 (saite)
hehe! nu par to es neshaubos, ka tu vareetu lekciju par dzershanu sabiidiit un ja veel savaac visus sen neredzeetos draugus ar kuriem laika truukuma deelj nav sanaacis saskrieties, iedzert kaut ko un parunaat! SKUMJI!!!
man viss jau saak piegriesties, jo nav laika nekam citam iznjemot skolu un darbu!
P.S. jaaiet ka guleet, jo riit veel jaamaacaas kontroldarbam un juutu veltiigi.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?