Wed, Feb. 16th, 2011, 01:04 am
[info]pzrk: Arsenāls, anyone?

(HERE BE kinda SPOILERS.)
"Kynodontas". Latviski tas laikam būtu "Suņa Acu zobs".
Grieķu filma. Nominēta Oskaram "ārzemju filmu" kategorijā. Kaut kas tajā filmā ir. Tikai nevaru saprast kas. Pēc pirmajām 15 minūtēm man sāka nākt nepārvarams miegs (man reti tā gadās, it sevišķi, ja vēl ir tikai ap pusnakti), nu tāds miegs, ka gandrīz nokritu no krēsla, bet veiksmīgi izdevās neaizmigt un sekot līdzi erotiskajiem piedzīvojumiem, turpinu skatīties.
Kā jau minēju, kaut kas tajā filmā ir. Seksualitāte. Atsauces uz neseno gadījumu ar atklājumu par "austriešu briesmoni" Jozefu Friclu?
Tā varētu būt absurda komēdija, ja spriestu pēc treilera, kas pat bija uzjautrinošs, bet izstieptā variantā smiekli nenāk (var tikai iekšķīgi pasmīnēt par ironiju).
Vai tā filma ir pilna ar simboliem un metaforām? Vai tā jāuztver kā grotesks pārspīlējums par mūsu/jūsu sabiedrību? Sliecos uz pēdējo.

Šim galdiņam vairs neliet/vēl ieliet (vajadzīgo pasvītrot).

Tagad es saņemšos pēdējai pusstundai.

Atsaucoties uz pēdējo lasīto Č.P. grāmatu par neredzamajiem briesmoņiem...
Dod man drosmi.
Zibsnis.
Dod man ieinteresētību.
Zibsnis.

Upd. dažas min vēlāk. Nu bāc, надо же! Biju nopauzējis filmu tieši pirms ainas ar lielisku, pat ģeniālu Sinatras dziesmas "Fly Me To The Moon" sinhrono tulkojumu galvenā varoņa izpildījumā. Smieklu šalts auditorijā.

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.