|
Jūlijs 8., 2009
Comments:
es arii nee bija rjazhenka ruugshpiens un kefs
tiirkultuura kaut kaads modernais izdomaajums, stulbs nosaukums
From: | nulle |
Date: | 8. Jūlijs 2009 - 12:44 |
---|
| | | (Link) |
|
varbūt tā vairāk var pārdot
From: | nulle |
Date: | 8. Jūlijs 2009 - 12:52 |
---|
| | | (Link) |
|
visādām xxx, kas tik mauc kuņģī :)
From: | nulle |
Date: | 8. Jūlijs 2009 - 13:01 |
---|
| | | (Link) |
|
"tīrkultūra!" "es ēdu tīrkultūru!"
From: | nulle |
Date: | 8. Jūlijs 2009 - 13:05 |
---|
| | | (Link) |
|
"es nogāju 6km.!"
nelamājies, bija arī padomju laikā tīrkultūra, tikai tas nebija masu produkts, reizēm parādījās astoņdesmito vidū
bez tam garšo pavisam savādāk un būtība pavisam cita - no kefīra tu principā vairs jaunu kefīru nevari uztaisīt, bet pievieno svaigam pienam tīrkultūru un tas saies kefīrā
redz kur ideja biznesa modelim ;)
ja? paldies par info, tiešām nezināju, un nebiju bērnībā tādu manījusi, padomāju, ka kaut kas tāds radies 2. republikas laikā.. būs jāpamēģina pieliet klāt pienam
es gan nezinu, vai tam pasterizētajam piena produktam, ko paŗdod pakās, kaut kas vēl var notikt, bet pamēģināt jau var, mūsdienu bērni vispār pārāk maz eksperimentē ar ēdienu
jaapaexperimentee, lai redzeetu, vai tieshaam tas, kas pakaas ir tiirkultuura, vai tikai kefiiriskais kaut kaads
kefīri un kumisi atšķiras no visiem pārējiem jogurtiem ar to, ka to ieraugā ir rauga sēnīte, tāpēc arī sastāvā ir drusku alkohola
tur protams viegli nonākt līdz šķidram vēderam, bet nav jau mirstama kaite
pareizāk sakot, tīrkultūru lieto siera ražošanai
ehm, tad kā pavairo tīrkultūru?
bezdzimuma vairošanās ceļā |
|
|
Sviesta Ciba |