Tā, kurai zalkši nāk mājās ([info]putnelis) rakstīja,
@ 2004-08-16 20:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
gāztu tā, ka māte nepazītu...
Varētu domāt, ka jauhnizceptai māmiņai vajadzētu domāt tikai labas domas un priecāties par savu skaisto, jauko mazuli, bet ne tā tas pasaulē iekārtots: braucu uz Tele2 centru noskaidrot kapēc man pēkšņi par pagājušo mēnesi telefona rēķins ir Ls 72, ierasto 12-13 Ls vietā.
Background: 23.07. no rīta MaKo noplīst mobilais un viņš savu čipu liek manā mobilajā, bet manu čipu savā maciņā. Man jau slīpi - mani uzšķērst tieši tajā laikā gatavojās. 24.07, sestdien MaKo braukāja pa pilsētu un pirmdien, 26.07. piefiksējuši, ka čips ir nozaudēts, nobloķējām to. Trešdien, 28.06. izņēmu jauno čipu. Tik tālu it kā nekas. Tad es saņēmu rēķinu un apstulbu.
Šodien biju uz Tele2 centru kur saņēmu telefona sarunu izdruku. Kā es varēju savaldīt asaras, nesaprotu - 25., 26.07. notikušas ap 150 sarunas ieskaitot speciālās maksas īsziņas (telefonu logo un mūzikas pasūtināšana). Es pati vienmēr esmu centusies runāt maksimāli lakoniski jo zinu, ka katra sekunde ir grieziens manā maciņā, bljin, bet kāds kretīns izklaidējies uz mana rēķina! Un tīnis, jo ja būtu pieaudzis cilvēks, būtu ar īsziņu pircis pornofilmas un citu drazu.
Varu jau samaksāt, un visdrīzāk arī samaksāšu, bet man šī situācija rīklē spiežas. Man vārdadienā cilvēki ir naudu dāvinājuši, bet vai dāvinātā nauda ir jāizdod lai samaksātu manis netaisītu rēķinu?
Ko tur var darīt? Tele2 centrā teica, ka man jāmaksā un nekāda spirināšanās man nepalīdzēs. Varu jau protams arī policijā iesniegumu rakstīt, un ja izmeklētājs gribēs, tad atradīs to cūku un varbūt uz nerviem uzkritīs...
Es ar mieru. Ij uz policiju iet, ij laiku tērēt un nervus - tikai tapēc, lai tam cilvēciņam būtu tik pat nelabi kā man patlaban.
Pazīstams policists man teica, ka policijas apliecinājums par ierosinātu krimināllietu, ka čips ir nozaudēts/nozagts, ir pamats lai rēķinu nemaksātu.
Jāizmēģina būs.
Varbūt ir labāki varianti?
Un nesakiet, ka man vajaga maksāt un nespirināties jo spirināšanās man nekā nedos - dos. Dos sajūtu ka neesmu bezpalīdzīga cirpjama un apbižojama lupata.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?