Envija ([info]envija) rakstīja,
Re: atgriezīsies
skābumiņš rodas no kefīra+ marinēto biešu šķidruma. Tāpēc jau arī ar to "vasaru" sanāk maigāka. Sab. ēstuvēs nobaudāmo tā saucamo auksto zupu pērmērīgais skābums rodas no kefīra mazizmantošanas un tāpēc liek papildus citronskābi reizēm klāt. Bet lieku skābi jau nu nevajdzētu tā kā:)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?