Tā, kurai zalkši nāk mājās ([info]putnelis) rakstīja,
@ 2004-03-03 10:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Meitene ar kvalifikāciju
Vakar liku valsts eksāmenu namu pārvaldnieku specialitātē. 70 jautājumi ar 4 dotām atbildēm (tādām kā - "Jumta seguma slīpums atkarīgs no:
a) izvēlētās jumta konstrukcijas;
b) jumta seguma materiāla;
c) jumta spāres garuma.",
10 jautājumi, kur jāieraksta pašam atbildes (jautājums - "Administratīvais pārkāpums ir?") un praktiskais darbs - cik izmaksā jumta spāru, latojuma, pārklājuma un noteku sistēmas izveidošana, latos.
Komisijā bija 2 mūsu pasniedzēji - labdabīgi un simpātiski ļaudis, kuri ne tikai neliedza atklāti špikot, bet arī teica priekšā paeizās atbildes
Noliku. 9. Un ilgi lamājos - kapēc blakussēdētājai, no kuras norakstīju - 10.
Pēc tam mums deva profesionālās apliecības apliecības, spieda rokas un vēlēja laimes.

Skatījos uz šiem 40 gadīgiem snuķiem un tā arī negribējās šķirties - galu galā pusgads kopā nolauzts, gan lamājusies ar viņiem esmu, gan smējusies, gan izmantojusi viņu labā, gan saņēmusi viņu atbalstu... žēl bija tā uz reizi šķirties. Viens no biedriem-briežiem saaicināja mūs visus pie sevis uz mājām (ja pašā centrā dzīvo - tad var). Sametāmies naudiņas, sapirkāmies paicenes neaizmirstot manas ļoti svarīgās un neapstrīdamās vajadzības (Cik labi būt grūtniecei :D).
Jaunēklim dzīvoklis mājas jumta daļā divos stāvos un nevienā telpā visas sienas nav taisnas, bet viena noteikti slīpa. Interesanta konstrukcija.
Sēdējām, ēdām, bazarējām un tusiņš ieņēma mūsu pēdējās saskarsmes lekcijas formu - katrs par grupu kopumā teica ko labu un ja bija kas aizķēries uz sirds - tad personīgi arī. Kas gan netika teikts par mani - jauna, skaista, gudra, centīga, uzņēmīga, prot "iedzelt", un vispār.... a man tad kas - lielākā daļa no uzslavām nav mans nopelns (jauna, smuka, gudra), bet pārējais teikts tikai tapēc, ka mani tā riktīgi nepazīst. Sēdēju es pie lielā gaļmaižu šķīvja un vēroju kā cilvēki mainās, kad piesūcas. Man bija interesanti.
Vot tā. Beidzies viens liels posms manā dzīvē. Mācības jau ir labas ar to, ka ir jāklausās nevis jādara, max, kas tiek sagaidīts - lai tu klausies. Nu bērnudārzs (ar stipendiju 25 Ls mēnesī).
Vo. sasildīšu istabiņu un iešu drukāt sev darba līgumu -
darbā jāiet, darbā jāiet,
es nevaru šeit palikt...


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?