Kāds rakstīja,
es zinu,ka nevajag.nemaceshu pateikt.viss dzive ir jocigi.tu esi pa kadu salasijis negribot informaciju.netisham klistot uzskrien virsuu.lasi.kaut ko domaa.ir kaut kadi pavedieni,kas visus, vajag vai nevajag - vieno.drausmigi dazjadi pavedieni.taja bridi,kad sapratu,ka esmu iegaajusi nerealaa pasaule un nespeju atrast atpakal celju un izniekoju visu,kas man dots neprasot - laiku,cilvekus...visu visu... - iegaju sheit.tas visu vel vairak sajauca.ja agrak to visu uztveru ar smaidu - cilveki raksta.tagad parnjema bailes.es tada neesmu viena.tadu ir daudz.varbut agrak es priecajos satiekot kadu "lidzigi".tagad man ir bail.man bail,ka tikai tadus virs satieku.kuri veins otru sapina un ljaujas sapinaties.kuri no taa paartiek.
ir kaut kadi iemesli,kadel mes kaut kam pieversham uzmanibu.varbut ne paraak nozimigi iemesli.rezem zinkares del.nu ielukoshos...ielukojies.pavedieni ved talak un talak.tu aizklisti.
mes esam ari praatigi.un zinam,ko nevajag.to mes parasti domajam,ka zinam vislabaak.bet...
ai.redzi.es iegaju te bridi,kad domaju,ka nesaprotu.bet saprashana atnaca pati.varbut bridi,kad aptver - esmu talu.un iestajas panika - talu - bet cik?un vai vajag talak?atpakal?kur vajag.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?