puika_vecis - Manas domas par resnajiem un visādiem tur frīkiem uz vākiem. [entries|archive|friends|userinfo]
puika_vecis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Manas domas par resnajiem un visādiem tur frīkiem uz vākiem. [Jul. 21st, 2020|01:22 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]puika_vecis
Date:July 22nd, 2020 - 12:47 am
(Link)
Es izteicu domu, pieņēmumu “Ja ir viens - tad ir otrs” formā, nevs paudu savu ticību šajā lietā. Es vispār tikai aptuveni nojaušu kur tādi frīki uz vākiem rodas. Patiesībā, pat nezināju, ka visādi tur resnuļi un bārdainie vīrsievieši tik ļoti kotējas tagad.
Man vispār viss ir labi un štokos, uz ielām maksimāli daudz sieviešu manā gaumē, neatceros, ka jelkad tā būtu bijis. Skaistas sievietes apbrīnot nav kaut kāds #metoo pārkāpums, cerams?
[User Picture]
From:[info]hedera
Date:July 22nd, 2020 - 07:17 am
(Link)
Eh, tā iet, ja tic gnidrologam uz vārda un nepārbauda, par ko tieši tad viņš cepas.
Tas cilvēks, ko jūs te tik nejauki dēvējat par "bārdainu vīriešsievieti", īstenībā ir gluži vnk kaut kāds slavens gejs, kurš uz Cosmo bildēšanos uzvilka kleitu. Nezināju, ka kleitas vai svārku uzvilkšana tagad maina dzimumu, pastāstiet šito baram iereibušu skotu. ;)

Otrkārt, visi pārējie 2020.g. vāki ir ar ļoti tievām sievietēm, kuras vizuāli ne ar ko neatšķiras no 2000.g. modelēm. Bet, protam, ja četri no 12 sieviešu žurnāla vākiem ir tādi, uz kuriem gnidrologam nestāv, tad tā ir deģenerācija un pasaules gals.
[User Picture]
From:[info]puika_vecis
Date:July 22nd, 2020 - 09:02 am
(Link)
Heh, paldies par info :)
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:July 22nd, 2020 - 09:06 pm
(Link)
"Tas cilvēks, ko jūs te tik nejauki dēvējat par "bārdainu vīriešsievieti", īstenībā ir gluži vnk kaut kāds slavens gejs, kurš uz Cosmo bildēšanos uzvilka kleitu."

Jā, un? Vai tad kādam bija šaubas, ka tas ir kaut kāds piders kleitā?
Nu un tā vecene augšā pa labi ir vienkārši groteski aptaukojusies obrazīna, ka nenodzīvos līdz saviem trīsdesmit, ja vien neveiks kaut kādu kuņģa samazināšanas operāciju un tauku atsūknēšanu. Pilns ar tādām, īpaši ASV. Liek, wuts da hubbub, bub?
Laikam jau tieši fakts, ka visa veida medijos tiek popularizētas mentāla un fiziska kroplība arī laikam ir tā attēla points. Tas, ka tev ar to visu ir oukei es tā pat zināju.:)

No konkrētajiem žurnālu vākiem manī neaizskaras kaut kādas personīgi sāpīgas stīgas. Man šķiet svarīgs fakts, ka šī ir tikai viena no simtiem citu tamlīdzīgu piemēru pašreizējās kultūras 'avangardā', kur visu iespējamo absurdu, muļķību un degradāciju kampaņveidīgi baro iekšā kā kaut ko leģitīmi oukei un pat lepnuma vērtu. Politiķi, masu mediji, sociālie mediji, korporācijas un izglītības sistēma kā sarunājuši nodarbojas ar mērķtiecīgu, kampaņveidīgu smadzeņu drātēšanu ar šo šļuru. Tu kā aktīva mana bloga lasītāji noteikti zini, kas šis ir tikai 'viens no', savukārt manis postētais arī ir tikai aisberga virsotne. Tas nav kaut kas tāds, kam var nepiegriezt uzmanību un uzskatīt par 'modes lietu', pat ja tev šī mode ir tīkama. Kaut kad nākotnē, pēc visiem purdžiem un restarta, pētnieki šo visu pētīs un ģivu dosies kas par mudakiem reiz dzīvojuši. XD

Btw, tas arguments par pakļaušanos modēm vai jauna tirgus apgūšanu netur ūdenim, jo wokism pagaidām nes tikai zaudējumus gan medijiem gan korporācijām un atsvešina lielu daļu normiju, kas līdz šim bija apolitiski. Neraugoties uz to tiek double downots, jo šo pasākumu finansējums nav atkarīgs no peļņas. Nauda tam nekad nebeidzas, jo 1%am nav vajadzīgi tavi smieklīgie graši, lai finansētu savu lēno maršu cauri kultūrai.
[User Picture]
From:[info]hedera
Date:July 22nd, 2020 - 10:53 pm
(Link)
"Gnidrologs ir briesmīgi sašutis par Cosmo" pavisam noteikti ir pēdējā laika izklaidējošākā lieta cibā, paldies tev. :D
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:July 23rd, 2020 - 08:51 am
(Link)
Nice try.